proaktiv 
project 
coordinator 

 

I Inspari er vi på en spændende rejse og altid på vej mod nye mål i både ind- og udland. Og vi vil have dig med. 

Vi søger nu en project coordinator til en nyoprettet stilling på vores kontor i Hørsholm (indtil sommeren 2018, hvor vi flytter til Kgs. Lyngby). Hvis du ikke kender BI-verdenen indefra, er det helt ok med os. Bare du har erfaring med time-sagsstyring og et par års erfaring, er vi et godt match. 

Er du klar?

et job med
ægte indhold


Som project coordinator bliver du en del af vores interne projekter, enten som projektdeltager eller som projektleder.

Du udarbejder og vedligeholder projektplaner i samarbejde med vores projektledere ligesom du løbende følger op på tidsregistrering og godkendelse af timer. Du er systemejer af vores timesag-værktøj – vi arbejder med TimeLog. Du vedligeholder brugerinformationer og masterdata.

Du er med til at implementere vores projektmodeller, som du også er aktiv sparringspartner på sammen med vores projektledere og COO. Du står ligeledes for validering af projektøkonomi.

Til daglig refererer du til vores COO, som også har base i Hørsholm. Vores kolleger i Lystrup glæder sig dog allerede til, at du engang i mellem tager turen til Jylland. 

implementering BI

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Som person har du gode samarbejdsevner og sætter en stor ære i, at opgaverne bliver løst rettidigt, og de informationer du videregiver er korrekte og i høj kvalitet. Du er samtidig serviceminded og kan arbejde selvstændigt.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring fra en konsulentforretning eller med anden timesagsstyring, hvor du har et par års erfaring
  • har forretningsmæssig og økonomisk forståelse
  • har en videregående uddannelse
  • i høj grad er fortrolig med Excel og andre relaterede it-værktøjer
  • kommunikerer flydende på engelsk både skriftligt og mundtligt

Du får hurtige pluspoint, hvis du har erfaring med TimeLog, men det er ikke et krav.

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside, heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme og seneste d. 21. marts. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet kontakt Kim Singha Bryndum, COO, på ksb@inspari.dk eller 70245655.

Jobtitle

 

Privacy