solution sales
executive til 
enterprise-segmentet


Vil du være en del af et stærkt team, der brænder for at gøre en kæmpe forskel hos vores nye og eksisterende kunder? Motiveres du af udfordringen i at arbejde med data og salg af de mest moderne business intelligence-løsninger? Læs endelig videre, fordi så har du noget at byde ind med i forhold til at blive vores nye kollega!

Vi søger en selvkørende Solution Sales Executive med base på vores kontor i Hørsholm (Obs. Vi flytter til Kgs. Lyngby til sommer), som gennem sin mangeårige erfaring og viden om business intelligence kombineret med glimrende forhandlingsevner og evne til at skabe forretningsværdi brænder for at gøre en forskel for vores eksisterende såvel som nye enterprise-kunder.

et job
med ægte indhold

Som et af Danmarks mest efterspurgte BI-huse oplever vi, at nogle af Danmarks største og mest data-ambitiøse virksomheder henvender sig direkte til os, når deres komplekse BI-miljø skal skabes, udvides og udvikles – og de lytter også, når vi tager kontakt til dem. Og her kommer du ind i billedet.

I din rolle som Solution Sales Executive er din allervigtigste opgave at sørge for kontinuerlig vækst hos vores eksisterende enterprise-kunder i forhold til 360° business intelligence. Du får også mulighed for at holde dine sanser skarpe inden for nysalg, men dit primære fokus er at styrke vores i forvejen stærke relationer til eksisterende kunder.

Du bliver en del af en stærk salgs- og marketingorganisation, hvor alle hjælper hinanden med det fælles mål, nemlig at skabe vækst for Inspari gennem høj kundetilfredshed. Inspari har et stærkt brand og en aktiv marketingafdeling, som understøtter og initierer lead-genererende aktiviteter for salg. Sammen med dine kolleger arbejder du med et ambitiøst budget, som skal sikres gennem udvikling af eksisterende kunder og udvidelse af kundeporteføljen.

 

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer? 

Du ved, at du er god til dit job – og du har noget at have det i. Du elsker at arbejde selvstændigt, men også at kunne bidrage med din viden til dine kolleger, og så ligger det dig naturligt at udfordre kunden. Samtidig har du en stærk salgsdisciplin, så du på eget initiativ får ting til at ske med fællesskabet for øje. Naturligvis også fordi du bare ikke kan lade være! 

Dine faglige kompetencer:

  • Mangeårig erfaring i at opbygge og vedligeholde relationer på C-level
  • Absolut solid forretningsforståelse
  • Flere års erfaring med salg af business intelligence (forretningskritiske løsninger)
  • Erfaren i forhandlingsteknik

Dine personlige kvalifikationer:

  • Du tager ansvar og er resultatorienteret
  • Du er ambitiøs, dynamisk og fokuseret
  • Du er vellidt af alle og træder ind i et rum med god energi
  • Du trives i et særdeles proaktivt og uformelt miljø

 

hvis anders 
skal sige det


"Her i Inspari siger vi ofte #atvindesammen om hverdagens både små og store sejre. Og selvom jeg som Sales Director mest arbejder fra de jyske motorveje, så er det alligevel følelsen af #atvindesammen, der kendetegner mit arbejdsliv i Inspari. Men indrømmet - jeg er selvfølgelig også stærkt motiveret af, at min kundeportefølje tæller nogle af Danmarks mest data-ambitiøse og komplekse virksomheder."


Anders Rølling
Sales Director

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

kribler det
allerede i dig?


Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kent Sølvsten, Sales Director, på kes@inspari.dk / +45 61 95 67 01

 

seng ansøgningen

 

 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere