solution sales
executive
med branchefokus

 

Som et af Danmarks mest efterspurgte BI-huse oplever vi en stærk efterspørgsel efter vores kompetencer samt den vigtige og eftertragtede lydhørhed over for vores budskaber i markedet.

Vi har skabt en ny salgsrolle med fokus på specifikke brancher - nemlig en solutions sales executive som gennem branchekendskab og ihærdighed skal sørge for, at Inspari er top of mind, når den specifikke branche tænker business intelligence og data analytics. Selvfølgelig i tæt samarbejde med marketing og øvrige kolleger.

Er du game?

 

Stillingen er besat og vi glæder os til at vores nye kollega starter. 

et job med
ægte indhold

I Inspari har vi gennem mange år opbygget branchekendskab inden for en række forskellige brancher - og det krydrer vi nu med nye, branchespecifikke BI-løsninger. Samtidig vil vi fortsat være de ambitiøse virksomheders foretrukne business intelligence partner. Din fornemste opgave bliver at skabe ny forretning i de udvalgte brancher, og derefter sørger vores customer success executives for, at den enkelte kunde altid oplever værdi i samarbejdet med Inspari.

Glæd dig til at blive en del af et motiverende salgsmiljø, hvor det er tilladt at fejre egne og teamets successer.

 

nye
kunder

Flere års målrettet arbejde betyder, at vi har oparbejdet et stort katalog af specificerede og kvalificerede prospects, og din opgave er gøre disse til kunder i Inspari. Du vil også selv bidrage til at identificere nye, mulige kunder inden for de specifikke brancher - og du ved, at tålmodighed er en dyd. Særligt da salg af BI-løsninger ofte har en lang indsalgsfase - men alt godt kommer til den, der arbejder hårdt og motiveret for det. 

I dialogen med nye, potentielle kunder er vores evne til at levere et Proof of Concept (POC) - en stærk business case i mindre skala - et af dine stærkeste våben. På få dage kan vi levere den vigtige forretningsværdi, som gør en forskel i beslutningsprocessen.

fokus på 
brancher

Vi arbejder inden for en række forskellige brancher, som du med fordel kan have erfaring med salg af løsninger til, fx advokater, forsyning, auto og uddannelse.

Vores brancheløsninger er skabt med fokus på værdi og på at udnytte mulighederne inden for den enkelte branche bedre. Udgangspunktet for en løsning kunne eksempel vis være en markant ændring i markedsvilkår, øget konkurrence, større prisbevidsthed og stigende efterspørgsel på specialkompetencer. Vores brancheløsninger er designet, så vores kunder kommer på forkant med brancheudviklingen og sikrer innovation og forretningsoptimering baseret på data, kommunikation og mennesker.

Med din stærke forretningssans og viden om vores kunders behov bliver du en del af arbejdet med at definere nye brancher og skabe aktiviteter, der er skalerbare på tværs af både brancher og lande. Sammen med blandt andet marketing er du også med til at omsætte vores branchekendskab til målrettede koncepter og budskaber – alt sammen med fokus på at åbne de rette døre for dig.


hvis lars
skal sige det

”Det kræver forretningsforståelse og et stort drive at være sælger hos Inspari, og det forventes at man er ambitiøs og proaktiv. Men er man det, så får man også lov til at arbejde i et passioneret team, der løfter i flok, og hvor læringskurven er enorm. Jeg kan oprigtigt sige, at det karrieremæssigt var den bedste beslutning i mit liv.”

Lars Borgen Nielsen, Solution Sales Executive

din teori
i praksis

Hos Inspari kan du for alvor sætte dine kompetencer i spil. Vores drømmekandidat har sin teori i orden og flere års erfaring i at omsætte den til praksis. Du mestrer at udfordre ambitiøse kunder i at blive mere datadrevne, og samtidig kan du orkestrere account planning og engagement af pre-sales samt andre ressourcer. 

Vi mener derfor, at du har:

  • Minimum 5 års salgserfaring med salg af BI-løsninger eller andre forretningskritiske løsninger
  • Sandsynligvis en kommerciel uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende
  • Erfaring fra tilsvarende stilling hos konsulenthus eller lignende virksomhed

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer? 

Du gør en forskel i vores salgsorganisation, fordi du er proaktiv og evner at åbne døre - gang på gang. Du får dit kick i nye muligheder og giver med glæde den langvarige, gode relation videre til dine kolleger. På den måde kan vi udnytte hinandens roller og kompetencer bedst muligt og være det stærkeste hold. 

For at sikre størst mulig effektivitet i dine indsatser benytter du Solution Selling eller The Challenger Sale, og du deltager helt naturligt i det fælles arbejde med at definere målgrupper, kampagner, indsatser, salgsmetoder, kundeevents mv. Du er i dit es, når du er i marken, og du er super likeable. 

Du har allerede et stort netværk blandt beslutningstagere på Sjælland, og du er selvfølgelig ambitiøs, engageret, aktiv, positiv og i høj grad mulighedstænkende.

hvis du ikke 
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig fast løn + bonus, relevante kurser og seminarer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

søg
jobbet

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Rølling, Sales Director, på anr@inspari.dk  
/ +45 31 37 96 21

Jobtitle

 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere