dygtig og likeable
relations- og successkaber
til vækstvirksomhed
- hørsholm

 

Er du en dygtig sælger som motiveres af at skabe succes hos og udvikle vores kunder?

I Inspari har vi et solidt fundament af aktive kunder. Vi har nu brug for en stærk customer success executive, som vil gå forrest i at sikre vores kunders succes - selvfølgelig i tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Men initiativet – dét er dit.

Første skridt til mødet med os er også dit. Vi er mere end klar til at høre fra dig.

din indsats er afgørende
for din succes

Du bliver en del af et team af kompetente salgskolleger, som i fællesskab samarbejder om at udvikle eksisterende kunder og sørger for, at nye kunder kommer til. Sammen med dine kolleger i Commercial, som dækker over salg og marketing, har du alle de bedste værktøjer på hånden og ikke mindst in house kompetencer til rådighed for dine initiativer.

Som customer success executive er din primære rolle at sikre, at vores kunder har alle de værdiskabende ydelser fra vores palette, som giver mening for deres forretning. Med andre ord er du en ægte farmer. Vi ved dog, at du helt sikkert også har behov for at mærke suset, som nye kundeloger i folden giver, og nysalg fylder derfor kun en mindre del.hvis lars
skal sige det

”Det kræver forretningsforståelse og et stort drive at være sælger hos Inspari, og det forventes at man er ambitiøs og proaktiv. Men er man det, så får man også lov til at arbejde i et passioneret team, der løfter i flok, og hvor læringskurven er enorm. Jeg kan oprigtigt sige, at det karrieremæssigt var den bedste beslutning i mit liv.”

Lars Borgen Nielsen, Solution Sales Consultant

 

implementering BI

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer? 

Du gør en forskel i vores salgsorganisation, fordi du evner at etablere og fastholde relationer på beslutningstagerniveau. Du ved, at du kun kan blive den bedste sælger ved at lukke aftaler og ved at sikre optimalt samarbejde med leveranceorganisationen for at give kunden den bedst mulige oplevelse. Derfor tænker vi, at du ser dig selv i følgende linjer:

  • Erfaring fra lignende stilling
  • Bred viden om business intelligence og salg af BI-løsninger
  • Gode og veldokumenterede salgsresultater
  • Initiativrig og selvstændig
  • Vild med #atvindesammen og med en likeable ja-hat

hvis du ikke 
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med en stærk kultur og hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en god lønpakke og relevant uddannelse. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

søg
jobbet

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kent Sølvsten, Sales Director, kes@inspari.dk /
+45 61 95 67 01
  

Jobtitle

 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere