er du
vild med data,
it & business?

Vi er med til at uddanne næste generation af datadrevne specialister gennem vores 12 måneders graduate-program. Som graduate i Inspari får du uddannelse og træning på højeste niveau samt adgang til et stort netværk af kolleger med et veludviklet konsulent-gen og stærk it- og forretningsforståelse. Vi ved, at jo bedre vi klæder dig på under graduate-forløbet, jo dygtigere en konsulent bliver du efterfølgende hos os. 

Vores næste graduates starter den 1. september 2017. Hvis du vil med på holdet, vil vi glæde os allerede nu til at modtage din ansøgning. Du finder link til ansøgning i bunden af denne side. 

et job med
ægte indhold

Du bliver en del af et stærkt team af kompetente kollegaer, der i fællesskab driver og implementerer BI-løsninger hos nogle af Danmarks mest visionære virksomheder med udgangspunkt i vores metode.

Hos Inspari kommer du til at arbejde sammen med spændende virksomheder som Siemens Windpower, Toyota, Arla, Danske Bank, Pandora, Flying Tiger, Danmarks Idrætsforbund og mange andre. Som graduate har du mulighed for at være med i alle projektfaser - fra analyse, design og udvikling til test og udrulning. Dit job tager udgangspunkt i det forretningsmæssige perspektiv for at skabe en Business Intelligence-løsning med en solid, teknisk platform.

Vores mange graduates gennem de sidste 8 år har alle været glade for, at de helt fra starten af deres graduate-tid har været med ude hos vores kunder - og dét giver en fantastisk erfaring direkte ind på kontoen.   

 

inspari
graduate program

Vores graduate program tager 12 måneder, og du kommer gennem et program bestående af uddannelse, selvstændige opgaver og kundeprojekter. Du bliver klædt på til at arbejde som Business Intelligence konsulent med fx Tableau, Qlik-porteføljen, Microsoft Power BI, Microsoft SQL Server, Microsoft Integration Services, Microsoft Analysis Services og Microsoft Reporting Services. Alt afhængig af din interesse har du også de allerbedste muligheder for at lege med det nyeste teknologi - glæd dig, fordi det kan blive vildt!

Du kommer til at arbejde i et inspirerende miljø sammen med nogle af de allerbedste Business Intelligence specialister i Danmark. Hele vejen gennem graduate programmet vil vi have fokus på din faglige og personlige udvikling. Målet med programmet er, at vi sammen skal gøre dig til en del af et professionelt team af Business Intelligence konsulenter.

kan du genkende dig selv
i disse sætninger?

Du kan være nyuddannet inden for it eller have en anden relevant faglig uddannelse. Som person er du vellidt og god til at skabe relationer. Du er en teamspiller, men evner også at føre opgaverne i mål alene. Du har en stor passion for at arbejde med værktøjer, der kan skabe ny brugbar viden ud af det eksisterende datagrundlag, og du formår hurtigt at sætte dig ind i forretningsmæssige problemstillinger, med afsæt i en god forståelse for data.

som person er du: 

  • Lærevillig og har flair for it
  • Passioneret omkring data 
  • Resultatorienteret 
  • Vellidt og engageret 
  • Forretningsorienteret

 

 

BI er i spændingsfeltet mellem forretning og it. To kunder og deres udfordringer er aldrig ens. Derfor er to BI-projekter altid forskellige. Og dét er fedt!

Sarah Dyrholm, cand.it (ITKO), Inspari graduate 2016-

hvis du ikke 
kender os i forvejen...

 

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på business intelligence og performance management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer, herunder deltagelse i Microsofts certificeringsprogram inden for business intelligence. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside, heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

søg i 
lystrup

Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse 1. september 2019. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

 

Jobtitle

søg i 
kgs. lyngby

Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse 1. september 2019. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

 

Jobtitle

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere