accountant
med ambitioner 
lystrupI Inspari arbejder vi med 360° business intelligence og hjælper således virksomheder til at træffe bedre beslutninger gennem intelligent brug af data. Din næste gode beslutning kunne være at blive en del af os.

Drømmer du om at arbejde med både bogføring, fakturering og løn? Og vil du have rig mulighed for at udvikle dine i forvejen stærke kompetencer i en sund forretning med fokus på vækst og forretningsværdi?

Vi har jobbet til dig!

et job med
ægte indhold

Som vores dygtige accountant vil du komme til at indgå som en del af økonomiafdelingen, der i dag består af fire personer og har de traditionelle økonomiske ansvarsområder som økonomistyring, regnskab, løn og bogholderi. Du vil komme til at referere direkte til vores CFO.

Dine centrale opgaver vil være:

 • Debitor- og kreditorstyring
 • Bogføring
 • Fakturering
 • Medvirken til udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber
 • Registrering, godkendelse og bogføring af fakturaer
 • Udarbejdelse af løn til vores danske medarbejdere
 • Diverse ad hoc opgaver

Der er lagt op til, at den rigtige person kan vokse i stillingen og over tid få flere controlleropgaver. 

kan du genkende 
dig selv i disse linjer?

Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan lide at have travlt og gøre en forskel. Derudover er du serviceminded og fleksibel. Detaljeorienteret, selvstændighed og ansvarsbevidsthed er ydermere tre af de nøgleord, der beskriver dig.

Hvis du har erfaring med internationale datterselskaber, vil dette være en fordel.

 

Vi forventer, at du:

 • har en regnskabsmæssig uddannelse
 • har relevant erfaring fra en lignede stilling
 • har lyst til at tilegne dig ny viden
 • er komfortabel med økonomisystemer og it generelt

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside, heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

 

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed. Vi håber, at du kan starte hurtigst muligt. 

For yderligere information vedr. jobbet i Lystrup kontakt Jesper Fogh, CFO, på jfo@inspari.dk.

Jobtitle

 

Privacy