erfaring er king
start som
associate consultant 
(studiejob)

 

Vil du være en del af Danmarks mest innovative og spændende business intelligence konsulenthus?

Vi leder efter ambitiøse studiemedarbejdere, der har lyst til at arbejde med datamodellering, visualisering og dashboards, der gør en forskel for vores kunder. Vi forventer at du er ambitiøs, og vi stiller samtidig vide rammer til rådighed for dig.

Og hey, så glæder vi os bare enormt meget til din fantastiske personlighed og din glæde ved at arbejde sammen med søde og team-tænkende kolleger. 

Vores næste associate consultants starter 2/1 2019! 

implementering BI

et job med
ægte indhold

I tæt sparring med vores kunder skal du, med udgangspunkt i ét af vores tre værktøjer Power BI, Qlik Sense eller Tableau, hjælpe kunderne til at kunne træffe bedre beslutninger på baggrund af data. Du får ansvaret og muligheden for at udvikle beslutningsstøtte i verdensklasse.

Du får mulighed for at lære en masse af vores erfarne konsulenter - og du får mulighed for at sætte dit præg på kundernes løsninger.

Du bliver en del af et stærkt team af kompetente kolleger, der i fællesskab driver og implementerer BI-løsninger i nogle af landets mest spændende og visionære virksomheder. Og du får ansvar for at levere avancerede løsninger med udgangspunkt i vores gennemtestede metode. Glæd dig til at få muligheden for at være med i alle projektfaser - fra analyse, design, udvikling og test til udrulning.

kan du
genkende dig selv

i nedenstående linjer?

Du er i gang med sidste del af din kandidat inden for it, BI, økonomi, finansiering eller lignende. I bund og grund er studieretningen ikke vigtig. Det væsentlige er, at du brænder for data og tager det personligt.

Og helt ærligt, så håber vi selvfølgelig, at du drømmer om at gøre karriere i Danmarks mest ambitiøse business intelligence konsulenthus.

Vi forventer, at du:

  1. har en proaktiv tilgang til nye projekter.
  2. er dedikeret og tager ansvar.
  3. kan brænde igennem på workshops og under præsentationer.
  4. er ambitiøs på dine egne og kundernes vegne.
  5. ligger fagligt i toppen af din årgang.

Måske er vi endda så heldige, at du har erfaring fra lignende stillinger og/eller har erfaring med Power BI, Qlik Sense, Tableau eller andre BI værktøjer? 


hvis vi selv

skal sige det

”For mig er det særligt vigtigt at være med til at gøre en forskel – både i form af værdiskabende tekniske løsninger til kunderne og i det sociale med mine kolleger. Hos Inspari får jeg opfyldt netop disse behov. Jeg oplever at være en del af en vinderkultur, hvor der er plads til de personlige interesser og relationer, og hvor den faglige sparring med mit team og ledelsen er i top. Derfor er jeg med til at levere kvalitetsløsninger til nogle af landets helt store og spændende virksomheder som en del af Inspari.”

Henrik Sjang, Specialist, Information Platform

hvis du ikke
kender os i forvejen...


... skal du glæde dig til at komme til det. Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med en stærk kultur og hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

kribler det
allerede i dig?


Hvis du tænker, at et studiejob hos Inspari kunne være noget for dig, så send din ansøgning og CV afsted med det samme. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen i Lystrup, er du mere end velkommen til at kontakte René Lyngs Houmøller,  Principal Consultant & Team Leader på reh@inspari.dk / +45 61 95 66 50

Har du spørgsmål til stillingen i Kgs.Lyngby, tager du bare fat i Rosa Ryberg, Principal Consultant & Team leader, ror@inspari.dk, +45 53 80 70 29
Jobtitle

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere