BI konsulent
med forkærlighed 
for tableau
hørsholm / lystrup

 

Som et af Danmarks mest efterspurgte BI-huse oplever vi stærk vækst, og vi søger nu endnu en ambitiøs, værdiskabende forretningskonsulent med erfaring i Tableau. 

Hvis du overvejer at stoppe med at læse nu, fordi du er mere erfaren i et andet BI-værktøj, så fortsæt lige. Skulle du har anden relevant front-end-erfaring, men drømmer om at blive blandt de bedste til Tableau, så er du i dén grad også en stærk kandidat til jobbet. Så længe du har et stærkt, fagligt fundament, er vi committet til at bygge flere lag på din gode profil.

Vil du være med til at levere verdensklasse-resultater hos vores kunder i tæt samarbejde med dine kolleger?

et job med
ægte indhold


Vores succes er båret af landets dygtigste medarbejdere. Derfor søger vi nu en dygtig BI konsulent med erfaring i og passion for Tableau (eller et andet BI-værktøj) - og med lyst til at være en del af succesen.

Dine evner kommer bredt i spil, da du er med i hele processen – fra indledende kontakt, analyse, design og udvikling til test og udrulning. Du bliver budt velkommen ombord af et stærkt team af kompetente kolleger, hvoraf flere arbejder intensivt med Tableau.

Udover dine dedikerede kollegers opbakning, kan du også glæde dig til at arbejde efter vores gennemtestede metode, som er med til at sikre et struktureret og transparent forløb både internt og eksternt på vores projekter. 

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Måske står der allerede Tableau-konsulent, -udvikler eller -analytiker på dit visitkort - eller måske arbejder du med et andet af markedets populære front-ends internt eller som konsulent.

Du har kendskab til Microsoft Business Intelligence-platformen, og du har forståelse for front-end-design samt udvikling og præsentation af data.

Derudover har du selvfølgelig en stærk forretningsforståelse. At du er udadvendt og en suveræn relationsskaber er en selvfølge. Du er en vaskeægte teamplayer, men evner også at føre opgaverne i mål alene.

din teori
i praksis

Hos Inspari kan du for alvor sætte din evner i spil og udvikle dem.

  • Stor erfaring med Tableau (eller anden front-end)
  • Solid dataforståelse og erfaring med SQL
  • Evnen til at skabe forretningsværdi
  • Relevant uddannelse inden for fx BI, IT, Økonomi, Finance eller noget helt andet


hvis vi selv
 
skal sige det


Hver dag oplever jeg et fantastisk drive og engagement, hvor alle bidrager til den store succes i Inspari. Jeg oplever derfor i dén grad at være del af en vinderkultur, hvor man helt naturligt samarbejder om at vinde. I arbejdet udvikler jeg mig hver dag, og samtidig er jeg med til at udvikle Inspari på strategisk niveau, hvilket er enormt spændende.

Martin Kolding Pedersen, Principal Consultant & Team Lead, Inspari 

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer, herunder deltagelse i Microsofts certificeringsprogram inden for Business Intelligence. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Lystrup kontakt René Lyngs Houmøller, Principal Consultant & Team Leader på reh@inspari.dk / +45 61 95 66 50.

For yderligere information vedr. jobbet i Hørsholm kontakt Rosa Ryberg, Principal Consultant & Team leader på 
ror@inspari.dk / +45 53 80 70 29

 

Jobtitle

 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere