BI konsulenter
senior BI konsulenter
til hørsholm og lystrup

 Vil du arbejde med Danmarks vildeste BI-løsninger?

Som et af Danmarks mest efterspurgte BI-huse oplever vi stærk vækst. Derfor søger vi dygtige business intelligence konsulenter og senior business intellingence konsulenter med lyst til at assistere vores kunder med deres komplekse og ambitiøse BI-løsninger.

et job
med ægte indhold

Du bliver en del af et stærkt team af kompetente kollegaer, der i fællesskab driver og implementerer BI-løsninger i nogle af landets mest spændende og visionære virksomheder.

Du får ansvar for at drive og implementere BI-løsninger hos vores kunder med udgangspunkt i Insparis metode. Du bliver en del af et stærkt team, og jobbet giver dig mulighed for at være med i alle projektfaser - fra analyse, design, udvikling og test til udrulning.

Du får leveranceansvar på udvalgte projekter, og via professionel sparring og rådgivning af vores kunder har du konstant fokus på at styrke deres BI-løsninger.

I tæt sparring med vores kunder skal du, med udgangspunkt i det forretningsmæssige perspektiv, skabe en teknologisk platform baseret på Microsoft-platformen.

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Du bliver i dag betragtet som en vaskeægte teamplayer med individuelle kvaliteter. Du er proaktiv, lyttende og udadvendt, og det falder dig nemt at forstå komplekse forretningssammenhænge og oversætte disse til den rette informationsarkitektur.

Du er allerede konsulent i dag og har en solid forståelse for data warehouse-opbygning. Samtidig er du stærk til at estimere opgaver korrekt og ikke mindst overholde budgetter.

Teknisk set tænker vi, at du har...

  • brugbar erfaring med Microsoft SQL Server
  • erfaring med Micosoft Integration Services, Reporting Services og Analysis Services
  • kendskab til Microsoft Excel, PowerPivot, QlikView, Tableau, Power BI eller andre BI-frontend værktøjer
  • gode SQL egenskaber
  • kendskab til MDX og DAX
implementering BI

hvis du ikke 
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

 

søg jobbet 
i hørsholm

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Kgs. Lyngby kontakt Rosa Ryberg, Principal Consultant & Team Leader, på ror@inspari.dk / +45 53 80 70 29. 

søg stillingen i hørsholm

søg jobbet 
i lystrup

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Lystrup kontakt Jakob Funch, Principal Consultant & Team Leader, på jafu@inspari.dk / +45 31 26 57 08. 

Jobtitle

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere

Årets største event om data

Data Day ’19 sætter fokus på, hvordan virksomheder kan udnytte de nye forretningsmuligheder, der opstår i samspillet mellem mennesker, data og forretning.

Læs mere og tilmeld dig her