BI supportkonsulent
med proaktivt mindset


Gartner Group ved det. Vi ved det. Vores Tableau-kunder ved det. Og måske ved du det også. Nemlig at Tableau er markedets (måske) fedeste og mest efterspurgte værktøj til datavisualisering. Lige nu søger vi en BI supportkonsulent som enten allerede stærk i Tableau eller som drømmer om at blive det. 

Som en vigtig del af Inspari Support-teamet vil du blive vores Tableau-kunders faste go-to-person, når de har behov for en supportkonsulent til mindre udviklingsopgaver, sparring ift. best practice og stærk support. Kort sagt: En aktiv partner i hverdagen – og meget mere end telefonsupport. 

et job med ægte indhold 
og plads til udvikling

Du kommer til at arbejde med nogle af de største og mest komplekse BI-miljøer og Tableau-løsninger - naturligvis i det tempo, som matcher den erfaring, du kommer med. Med overblik, tilstedeværelse og stor forståelse for kundens forretning får du en unik rolle over for vores kunder, særligt kunder med Tableau.

Du bliver vores Tableau-kunders faste go-to-person, og du er primær kontakt til Tableaus supportcenter i Irland. Dit daglige ansvar vil bestå i fejlsøgningsprocesser, håndtering af konkrete kundeissues samt at finde de rette løsninger. Samtidig vil du stå for mindre udviklingsopgaver og blive en del af større projekter. Dine opgaver spænder vidt, og du får en stor kontaktflade. Du er derfor en vigtig brik i forhold til at sikre den høje kundetilfredshed, som vi er kendt for i Inspari.

Gode udviklingsmuligheder
Da du skal have et bredt spektrum af kompetencer, forpligter vi os til at holde dig veluddannet og skarp. Derfor får du også den allerbedste oplæring hos Tableau i Irland. Vi forventer til gengæld, at du har en drøm om at blive blandt de allerbedste i dit felt - hvis du ikke allerede er det. Med i jobbet som BI supportkonsulent følger også store udviklingsmuligheder. Du får nemlig mulighed for at starte din karriere inden for BI i Inspari Support og udvikle dig til at blive den fuldendte BI-konsulent.

månedens
medarbejder

Supportteamet er både som team og individuelt kåret med titlen som månedens medarbejder(e) for altid at gå en ekstra mil for vores kunder kombineret med en fantastisk høj kundetilfredshed – og fordi de er super seje til det, de gør. Altid!  

ros
fra kunderne

Supportkonsulenterne får ofte ros fra kunderne for at være yderst kompetente, altid løsningsorienterede og særdeles fokuseret på kundens forretningsværdi - i et forrygende tempo!

supportkonsulent af
et helt særligt stof

Supportkonsulenterne er lavet af et helt særligt stof, som gør dem i stand til at håndtere Danmarks vildeste BI-løsninger med knusende ro og stort overskud!

kan du
genkende dig selv

i nedenstående linjer?

Det kan være, du er nyuddannet cand.merc.it., BI-supporter, BI-konsulent eller noget helt fjerde, som vi slet ikke havde tænkt på.

Du arbejder struktureret og har et proaktivt mindset, som gør, at du helt naturligt følger dine sager til dørs - også selvom du har flere åbne sager på samme tid.

Du har: 

  • Erfaring med it-support (gerne BI)
  • Kendskab til BI-værktøjer, evt. SSIS, SSAS, SSRS og Microsoft BI platforme
  • Kendskab til visualiseringer & dashboards

Måske har du også: 

  • Kendskab til Tableau
  • Forståelse for organisering og strukturing af data i Tableau
  • Et godt kendskab til Tableau server-konfigurering
  • Klar til at tage certificeringen ’Tableau Qualified Associate’


hvis david
 
skal sige det

"At få lov at arbejde for kunder med forskellig forretningsmæssig baggrund og vidt forskellige tekniske løsninger bidrager i dén grad til at en meget dynamisk hverdag hos Inspari. Vi får lov til at styrke vores kompetencer, således at vi kan varetage både brede, men også specialiserede opgaver – og vi kan trække på nogle af Danmarks førende konsulenter og specialister, når det kommer til udvikling og drift af BI-platforme. Ud over det fagligt høje miljø sætter jeg stor pris på at kunne møde mine kolleger i en uformel kultur med højt til loftet."

David Bo Dalsgaard, BI-konsulent, Inspari Support

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer, herunder deltagelse i Microsofts certificeringsprogram inden for Business Intelligence. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Lystrup kontakt teamleder Jane Mortensen på +45 61 95 66 68 eller skriv en mail til jmo@inspari.dk. 

Jobtitle

 

Privacy