et fedt studiejob
er gaven til dit CV
content marketing talent Brænder du for content marketing? Har du et kreativt mindset og en flydende pen? Er du en energisk person med en flot jahat? 
Så er det netop dig, vi gerne vil arbejde sammen med. 

Til vores ambitiøse, sjove og engagerede marketingteam søger vi en studiemedarbejder, der har lyst til at lege med i en travl hverdag fyldt med spændende opgaver. 

 

Jubiii, vi fandt en super sej ny kollega og jobbet er derfor ikke ledigt mere. 

BI strategi

hvem er 
inspari? 


Lige inden vi går i gang, så er det helt ok, hvis du ikke kender os i forvejen.

Vi er et konsulenthus, der arbejder med business intelligence, og vi er blandt de største (og naturligvis de bedste) inden for vores felt. Hvis business intelligence – eller bare BI i daglig tale - er sort snak for dig, så fortvivl ikke. I bund og grund hjælper vi virksomheder til at træffe bedre beslutninger med udgangspunkt i data frem for mavefornemmelser. Og dét er det primære budskab, vi arbejder med - ikke teknik. I vores ID bruger vi alt fra pink og lilla til petroleum – og hvis vores ord var farver, ville samme skala være gældende. Vi er over +120 kolleger fordelt på flere lande, og vi håber, at du nu har endnu mere lyst til at blive en del af os.

en helt (u)almindelig
dag på kontoret


Vi arbejder sammen som et team, og du får også dine egne opgaver, som du skal sørge for at komme i mål med. Alt afhængig af den erfaring, du kommer med, kan du selv være med til at påvirke de opgaver, som lander på dit skrivebord. Vi forestiller os, at du skal:

 • lave SoMe og video til vores studiemesser og events
 • hjælpe os med at holde struktur på vores SoMe på tværs af Facebook, LinkedIn og Instagram
 • fylde @weareinspari på Instagram med gode posts
 • arbejde med vores marketing automation system, Hubspot
 • hjælpe med at vedligeholde vores websites (pt på dansk, engelsk og norsk (men du skal ikke kunne norsk)
 • diverse marketingopgaver fx korrekturlæsning

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?


Du er i gang med overbygningen på en videregående uddannelse inden for noget, der rimer på marketing/kommunikation.

 • Du forstår at arbejde med budskaber og er virkelig god til at udtrykke dig skriftligt på dansk og engelsk (det vil være super fedt, hvis du forstår de nordiske sprog)
 • Du brænder for SoMe, content marketing og kommunikation
 • Du har haft et relevant studiejob
 • Du er udadvendt, selvkørende og entusiastisk
 • Du har godt overblik og er god til at afslutte opgaver inden for deadline

velkommen til
heartwork


I Inspari giver dig alle muligheder for at udvikle dig inden for dit fagområde. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, en Inspari-medarbejders DNA og meget mere.

kribler det
allerede i dig?


Hvis du tænker, at et studiejob hos Inspari kunne være noget for dig, så send din ansøgning og CV afsted med det samme. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. 

Jubiii, vi fandt en super sej ny kollega og jobbet er derfor ikke ledigt mere. 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere

Årets største event om data

Data Day ’19 sætter fokus på, hvordan virksomheder kan udnytte de nye forretningsmuligheder, der opstår i samspillet mellem mennesker, data og forretning.

Læs mere og tilmeld dig her