ambitiøs
controller 
til BI-hus

 

I Inspari arbejder vi med 360° business intelligence og hjælper således virksomheder til at træffe bedre beslutninger gennem intelligent brug af data. Din næste gode beslutning kunne være at blive en del af os.

Vi søger en controller, som vil være en del af et internationalt, fagligt stærkt miljø i en sund forretning med fokus på vækst og forretningsværdi. Hvis du ikke er controller, er du måske revisor og ønsker at prøve kræfter af på den anden side. Vi er klar til dig!

 

et job med
ægte indhold

Med reference til vores CFO bliver du en del af vores ambitiøse Finance-team med base i Lystrup. Du får en central rolle i forhold til rapportering til Inspari Management Team, bank og bestyrelse, og du kan selvstændigt drive processen omkring rullende budgettering for vores selskaber samt stå for opfølgningen. Vores kontor i hovedstadsområdet ser allerede frem til, at du kommer på besøg, så lidt rejseaktivitet må påregnes.

Dine centrale opgaver vil være:

 • Medvirke ved års- og månedsregnskaber
 • Controlling og afstemning af omsætningen, herunder periodisering af igangværende arbejde
 • Deltage ved månedsafslutningen med fakturering
 • Månedsrapportering til såvel Inspari Management Team, bank og bestyrelse, herunder konsolideret resultatopgørelse og balance
 • Udarbejdelse af salgsrapportering
 • Deltage i udarbejdelse af forretningsanalyser samt sparring med ledelsen
 • Etablering og udvikling af Transfer Pricing procedurer
 • Ad hoc opgaver

Du har gode muligheder for selv at præge og skabe din stilling.

kan du genkende dig selv 
i disse linjer?


Du er struktureret, selvstændig og analytisk. Du har gode samarbejdsevner og sætter en stor ære i at opgaverne bliver løst rettidigt, samt at de informationer, du videregiver, er korrekte og i høj kvalitet. 

 

Vi forventer, at du:

 • har erfaring fra en økonomiafdeling, hvor du har et par års erfaring som controller, eller alternativt er du revisor og ønsker at prøve kræfter af på den anden side. 
 • har både forretningsmæssig og økonomisk forståelse
 • er fx. cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon. HD (R) eller lignende. 
 • i høj grad er fortrolig med Excel og andre relaterede it-værktøjer
 • kommunikerer flydende på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Hvis du har erfaring med e-conomic og/eller TimeLog, får du en forlomme, men det er intet krav. 

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside, heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

 

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme og senest d. 21. marts. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed. Vi håber, at du kan starte hurtigst muligt. 

For yderligere information vedr. jobbet i Lystrup kontakt Jesper Fogh, CFO, på jfo@inspari.dk eller 70 24 56 55.

Jobtitle

 

Privacy