customer success
consultant
kickstart din
karriere blandt
branchens dygtigste


Vi har Danmarks mest ambitiøse kunder, og branchens skarpeste teams til at levere det, som vores kunder efterspørger, nemlig moderne business intelligence. Vi kalder det 360° people. data. business, og nu kan du blive en del af det salgsteam, som er med til at sikre de stærke, langvarige bånd til vores kunder.


Vi forestiller os, at du er i starten af din karriere, og vi ved, at du med dit vindende væsen kan åbne døre over telefonen. Vi har en portfolio klar til dig, og vi har værktøjerne, som gør dig i stand til at udvide din portfolio.

Så - er du vores nye kollega i salg med base i Lystrup?

velkommen inden for
i en verden af data

Moderne business intelligence kommer ikke i standardpakker, og derfor forestiller vi os ikke, at du kender vores verden fra dag ét. Vi ved dog, at du gennem dine daglige opgaver lynhurtigt får opbygget viden og udvikler dig som customer success consultant. Her kan du høre din måske kommende kolleger fortælle om business intelligence

et job med 
ægte indhold

Som customer success consultant får du de bedste sparringspartnere, du kan drømme om – nemlig dine erfarne kolleger i salg og marketing. Du bliver point-of-sales hos dine kunder med fokus på altid at sikre forretningsværdi. Du får til opgave at lave og forhandle kontrakter og selvfølgelig få den altafgørende underskrift. Og husk – vi er gode til at fejre både dine og dine kollegers sejre, fordi vi ved, at et win er en del af din drivkraft. Desuden bliver du ansvarlig for at lave tilbud og koordinere alle input dertil.

Indbygget i 360° people. data. business ligger et væld af services og ydelser, som imødekommer forskellige behov hos dine forskellige kunder. Og det er netop disse åbninger, som du bliver en sand mester i at identificere.

 

Endvidere skal du:

  • lave opsøgende salg
  • svare på kundehenvendelser
  • lave handlingsplaner for dine kunder
  • sikre mersalg
  • oparbejde pipeline
  • opdatere kundeinformation
  • deltage i marketingaktiviteter, fx netværk og messer 

kan du genkende dig selv
i disse linjer?

Med din indlevelsesevne og stærke kommunikative kompetencer forstår du at opbygge tillid og relation – primært gennem telefonen. Du er ofte den første person, som potentielle kunder får kontakt med fra Inspari, og du er derfor ualmindeligt likeable og udadvendt samtidig med, at du arbejder resultatorienteret og ambitiøst.

Du hviler i dig selv og kender samtidig dine egne styrker og udviklingsområder og er frem for alt proaktiv og opsøgende i din adfærd og natur. Og så har du selvfølgelig en god portion humor.

din teori
i praksis

Måske står der allerede salgskonsulent eller lignende på dit visitkort i dag, måske kommer du direkte fra en merkantil uddannelse.

Din baggrund er ikke så vigtig, men det er vigtigt, at du har god forretningsforståelse og interesse for teknik samt lysten til at lære nyt, tage ansvar og masser af initiativ. Hvis du kender til business intelligence i forvejen, eller har en baggrund fra salg af andre it-systemer over telefonen, har du givet dig selv et forspring.hvis din kollega lars
skal sige det

”Det kræver forretningsforståelse og et stort drive at være sælger hos Inspari, og det forventes at man er ambitiøs og proaktiv. Men er man det, så får man også lov til at arbejde i et passioneret team, der løfter i flok, og hvor læringskurven er enorm. Jeg kan oprigtigt sige, at det karrieremæssigt var den bedste beslutning i mit liv.”

Lars Borgen Nielsen, Sales Executive

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig at komme til det. Vi har en hjælpsom performancekultur, som vi kalder heartwork – og vi arbejder altid for #atvindesammen. Derfor samler vi på mennesker, som både fagligt og personligt sidder på øverste hylde. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

 

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte din måske kommende chef, Kent Sølvsten, Sales Director, på kes@inspari.dk  / +45 61 95 67 01. 

 

 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere