kick-start
din karriere 
bliv BI graduate 
i inspari 


Værdiskabende, data-elskende, vanvittigt sympatisk og en helt igennem dygtig BI konsulent - sådanne kolleger vil vi have endnu flere af!

Start din karriere som graduate i Inspari og glæd dig til vores 12 måneders graduate-program, hvor du gennem uddannelse og træning blive klædt på til livet som business intelligence konsulent. Du får et stort netværk af kolleger med et veludviklet konsulent-gen og en lyst til at lære fra sig. Vi ved, at jo bedre vi klæder dig på under graduate-forløbet, jo dygtigere en kollega bliver du efterfølgende hos os.

Vil du være en af os?  

 

et job med
ægte indhold


I Inspari arbejder vi med business intelligence – i daglig tale, BI. Med andre ord hjælper vi virksomheder til at træffe bedre beslutninger og skabe værdi gennem aktiv brug af data.

Som graduate i Inspari bliver du en del af et stærkt team af dygtige kolleger, der i fællesskab arbejder med BI hos spændende virksomheder som fx Siemens Windpower, OK amba, Rosendahl, Delacour, Danske Bank, Arla og mange flere. Du får mulighed for at være med i alle projektfaser – fra analyse, design og udvikling til test og implementering, altid med udgangspunkt i den forretningsmæssige værdi. På den baggrund skaber vi en business intelligence-løsning med en solid, teknisk platform og sørger for, at løsningen bliver en succes hos brugerne.

Vores mange graduates gennem de sidste 8 år har alle været glade for, at de helt fra starten af deres graduate-tid har været med ude hos vores kunder - og dét giver en fantastisk erfaring direkte ind på kontoen.   

 

inspari
graduate program


Vores graduate program tager 12 måneder, og du kommer gennem et program bestående af uddannelse, selvstændige opgaver og kundeprojekter. Du bliver klædt på til at arbejde som Business Intelligence konsulent med fx Tableau, Qlik-porteføljen, Microsoft Power BI, Microsoft SQL Server, Microsoft Integration Services, Microsoft Analysis Services og Microsoft Reporting Services. Alt afhængig af din interesse har du også de allerbedste muligheder for at lege med det nyeste teknologi - glæd dig, fordi det kan blive vildt!

Du kommer til at arbejde i et inspirerende miljø sammen med nogle af de allerbedste Business Intelligence specialister i Danmark. Hele vejen gennem graduate programmet vil vi have fokus på din faglige og personlige udvikling. Målet med programmet er, at vi sammen skal gøre dig til en del af et professionelt team af Business Intelligence konsulenter.

kan du genkende dig selv
i disse sætninger?


Du kan være nyuddannet inden for BI, it, økonomi eller have en anden relevant uddannelse. Som person er du vellidt og god til at skabe relationer.

Du er en teamspiller, men evner også at føre opgaverne i mål alene. Du er god til at sætte dig ind i forretningsmæssige problemstillinger og har forståelse for at arbejde med data.

som person er du: 

  • Lærevillig og har flair for it
  • Passioneret omkring data 
  • Resultatorienteret 
  • Vellidt og engageret 
  • Forretningsorienteret

 

 

BI er i spændingsfeltet mellem forretning og it. To kunder og deres udfordringer er aldrig ens. Derfor er to BI-projekter altid forskellige. Og dét er fedt!

Sarah Dyrholm, cand.it (ITKO), Inspari graduate 2016-

hvis du ikke 
kender os i forvejen...

 

… skal du glæde dig til at komme til det. Vi har en flad struktur og ved, at vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar.

Fra dag 1 får du tilknyttet en buddy, som sørger for både at hjælpe med alt det praktiske, men vigtigst af alt med at finde på plads i hverdagen.

Du kan se frem til at blive en del af vores stærke sammenhold som – hvis du har lyst – strækker sig over mere end bare DHL, julefrokost og sommerfest. Det kunne fx være diverse smagninger, kick-off, biografture, løbe-eller cykelture, events så som SUP, lasergame og lerdueskydning eller bare en stille og rolig fredagsøl. Du kan derfor glæde dig til at blive en del af en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

søg i 
lystrup


Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i Kristina Borrits Jørgensen på kbj@inspari.dk / +45 31 52 80 92. 

 

Privacy