superdygtig
grafisk designer
til digitale medier

 

Er du kendt for din stærke grafiske stil, og brænder du for at gøre digital marketing til kilden til succes? Så er du vores nye grafiske designer med særligt fokus på de digitale medier.


Inspari er et business intelligence software- og konsulenthus i kraftig vækst baseret på unikke løsninger og services inden for BI-området. Til at understøtte en vækststrategi med internationalt fokus søger vi en dygtig grafisk designer, der kan indgå i et meget ambitiøst marketingteam med fokus på kvalitet, eksekvering, kreativitet og med en stor passion for det digitale.

 

BI strategi

glæd dig til
at blive en del af holdet


Lige inden vi går i gang, så er det helt ok, hvis du ikke kender os i forvejen.

Vi er et konsulenthus, der arbejder med business intelligence, og vi er blandt de største (og naturligvis de bedste) inden for vores felt. Hvis business intelligence – eller bare BI i daglig tale - er sort snak for dig, så fortvivl ikke. I bund og grund hjælper vi virksomheder til at træffe bedre beslutninger med udgangspunkt i data frem for mavefornemmelser. 

Vores marketingteam sidder i Aarhus og er sammen med salgsafdelingen en del af Commercial - den del af vores forretning, der arbejder med at skabe vækst hos eksisterende og nye kunder. Ud over det hjælper marketing forretningen med employer branding og står for den generelle positionering af Inspari. Du kan derfor glæde dig til en meget bred kontaktflade rundt i hele virksomheden. 

et job med 
ægte indhold


En del af vores marketingstrategi er at tænke det digitale først. Du vil derfor få et job, hvor du kommer til at arbejde med websitedesign, design af nyhedsbreve og andre e-mails fra vores marketing automation system, bannerdesign, SoMe, video osv. En god online verden går naturligvis hånd i hånd med offline, og derfor kommer du også til at bære noget af vores online content ind i en offline verden i form af e-bøger, white papers eller guides. Som en del af en stærk online tilstedeværelse bruger vi en del tid på at skabe godt indhold, og her deltager du naturligvis også. Det er fx, når vi prøver nye kanaler af, prøver nye kampagner på Facebook, eller når der skal produceres video til Youtube.

Samtidig bliver du vores design-vagthund, der styrer vores corporate visuelle guidelines og forvalter vores i forvejen stærke visuelle identitet. Marketing har haft en stor andel i den succes, som Inspari har oplevet igennem de sidste 10 år, og du vil derfor finde dig selv en afdeling, hvor rammerne er store og sparring god internt såvel som eksternt.

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?


Du stræber efter at arbejde blandt de bedste, hvor engagement, kvalitet, passion og talent er et succeskriterium. Du brænder for smukt og effektivt digitalt design og mange forskelligartede marketingaktiviteter, og du nyder godt af din erfaring med B2B og inhouse-marketing. Hvis du har en interesse i Business Intelligence/forretningsudvikling, er det kun et plus. Vi elsker data, og det vil være fedt, hvis du også gør.

Som person er du stabil, pligtopfyldende og tager ansvar for dit arbejde. Du bidrager med masser af godt humør og begejstring gennem din udadvendte personlighed

 

Du passer perfekt til stillingen, hvis du:

  • har en uddannelse inden for grafisk design, digitalt design eller lignende
  • har minimum tre års erfaring fra lignende stilling
  • er superdygtig i InDesign og Adobe Photoshop
  • har kendskab til HTML/CSS, JavaScript, Node.js (det vil være et plus)
  • er på forkant med udviklingen på Facebook, Google, Youtube og LinkedIn
  • er kreativ, detaljeorienteret og initiativrig

 

hvis din kollega, louise,
skal sige det ...

 

... at være en del af et team med kompetente kolleger er et enormt privillegium. Vi udfordrer hinanden og spiller altid hinanden endnu bedre - og dét er fedt! 

Louise Hjerrild Vejen, Marketing & Communications Specialist, Inspari

velkommen til
heartwork

 

Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

kribler det i dig,
så vis os noget fedt!

 

Send os din ansøgning, CV og ikke mindst din portfolio med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed. Vi behandler ansøgninger løbende og håber, du kan start hos os snarest muligt.

For yderligere information vedr. jobbet, kontakt Head of HR & Admin, Kristina Borrits på +45 31 52 80 92 / kbj@inspari.dk

 

 

Jobtitle

Privacy