HR business partner
med passion & højt drive


Brænder du for HR; personlig udvikling, uddannelse, rekruttering og for at være med til at udvikle en virksomhed? Er du i besiddelse af høj eksekveringskraft? ...så er det lige præcis dig, vi leder efter!

Vi er et business intelligence software- og konsulenthus i kraftig vækst baseret på unikke løsninger og services inden for BI området. Til at understøtte en fortsat ambitiøs vækststrategi søges en proaktiv og struktureret HR-profil, som tager et helt naturligt ansvar for rekrutteringsområdet. 

Du får base på kontoret i Lystrup og kan glæde dig til at besøge vores øvrige lokationer i Hørsholm, Bukarest og Oslo.  

et job med
ægte indhold

Til at styrke vores position på det danske samt på nye udenlandske markeder, søger vi en udadvendt, struktureret og proaktiv kollega, som vil bidrage til den fremtidige udvikling indenfor rekruttering, karriere- og kompetenceudvikling af de absolut bedste medarbejdere i branchen.

Du får ansvaret for blandt andet at finde og kvalificere nye talentfulde medarbejdere, samt sikre fastholdelse og udvikling i samarbejde med dine kolleger. Du understøtter løbende vores ledere med nye spændende kandidater, og konstant formår du at hjælpe med de rette kompetencer. Endvidere bliver du systemejer af vores HR-system, som er et vigtigt element, der understøtter de processer, som bl.a. er en del af rekrutteringen. Som systemejer anvender du en systematisk og logisk tilgang for derigennem at kunne understøtte virksomheden med valide data. Dette være sig inden for medarbejderudvikling, onboarding og rekruttering.

Du får en nøglerolle i forhold til at bringe Inspari op på næste niveau ved at finde og udvikle de rette medarbejdere, samt at sikre en succesfuld implementering af vores HR-system. Dette på en måde, der fortsat ansporer Insparis unikke kultur, der kendetegnes ved involvering, engagement, et højt drive og viljen til at nå målene sammen.

 

kan du genkende dig selv
i disse sætninger?

Du har mange års erfaring med search & selection, headhunting og evt. fra konsulentbranchen, og du besidder den sjældne evne, at kunne finde ”nålen i høstakken”. Derfor vil et netværk og kendskab til it-branchen og evt. med BI-teknologier være en fordel.

Du har måske også erfaring med, og ellers ambitioner for, at arbejde med Employer Branding, tiltrækning og Talent Management, samt med træning og uddannelse, som understøtter forretningens strategiske intentioner. Sammen med din kollega i HR-teamet bliver du en vigtig støttefunktion for ledelseslaget og direktionen.

Du ejer rekrutterings- og HR-processerne fra A til Z og skal således evne at agere på strategisk, taktisk og operationelt plan – og motiveres af alle tre aspekter. Du skaber langt hen ad vejen selv rollen, hvorfor du skal være selvkørende og proaktiv. Du skal turde udfordre på alle niveauer og udveksle holdninger og idéer til udvikling og øvrige tiltag.

forretningsstærk igangsætter
& sparringspartner 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange, men er ikke afgørende, da det er din passion for rekruttering og HR udvikling som driver dig. Du kommer måske fra en lignende stilling, eller som HR Business Partner eller HR Manager, med rekruttering, HR procesunderstøttelse eller kompetenceudvikling som primære arbejdsområder. Det gør ikke noget, at det er fra en anden verden end vores, så længe du har en stærk ambition om en karriere indenfor HR og kan levere resultater til rette tid og kvalitet. Det kan være en fordel at have erfaring med en ejer-ledet virksomhed.

Som person er du løsningsorienteret og praktisk anlagt. Du er uformel og servicemindet, men også vedholdende og besidder en god portion gennemslagskraft. Du er lyttende og dialogsøgende, og det falder dig generelt meget nemt at omgås mange mennesketyper, samt skabe gode relationer. Desuden er/har du:

  • Fokuseret og drevet af kvalitet
  • Åben og har et højt aktivitetsniveau
  • Struktureret og vedholdende i dit daglige arbejde
  • Kendskab til LinkedIn it-værktøjer
  • God til at kommunikere - både i skrift og tale på dansk og engelsk

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer, herunder deltagelse i Microsofts certificeringsprogram inden for Business Intelligence. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

kribler det
allerede i dig?

Vi arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, dog med ansøgningsfrist den 17. september 2017. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet, kontakt HR Business Partner Elisabeth Kolind +45 40 80 82 44 / ek@inspari.dk

Jobtitle