værdiskabende
planning analytics
konsulent


Vi søger dygtige kolleger, der - ligesom vi - brænder for Performance Management og for at benytte data som grundstenen til at skabe forretningsværdi.

Vi har et løfte til dig på forhånd: Vi vil gøre dig til en af branchens bedste CPM konsulenter (hvis du ikke allerede er det i forvejen). Om du lige nu arbejder som CPM konsulent, revisor, controller eller BI konsulent, er ikke så vigtigt for os. Så længe du har et stærkt fagligt fundament og er klar til at skabe fantastiske resultater sammen med vores ambitiøse kunder og os, er vi klar til at starte rejsen sammen med dig.

Og du har god mulighed for at få indflydelse på vores metode. Sammen med vores team af dygtige konsulenter er vi nemlig i processen omkring at opbygge en stærk Performance Management afdeling på tværs af Kgs. Lyngby og Lystrup.


Så hvad siger du?

et job med
ægte indhold


Vores Corporate Performance Management forretning er i flot vækst. Vi arbejder ved en række mellemstore og store virksomheder, hvor vi ligeledes har business intelligence-projekter kørende. Det betyder, at vi har mulighed for at levere en samlet løsning – et stærkt samspil mellem CPM og BI.

Vi arbejder udover IBM Planning Analytics med cloudværktøjet Adaptive Insights. Din rolle er tænkt som Planning & Analytics konsulent og arkitekt, men lad os kigge hinanden i øjnene og definere den rolle, som passer til dig lige nu.

Du bliver en del af en stærk og fokuseret virksomhed, og jobbet giver dig mulighed for at arbejde med mange perspektiver på CPM hos spændende og ambitiøse kunder og forskellige forretningsområder. Vi arbejder agilt og sørger for, sammen med kunderne, at skabe de bedst mulige projekter. Vi skaber endvidere rammerne for, at du kan anvende og udvikle din faglighed og have stor frihed omkring projekterne.

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?


Du er empatisk og handlekraftig med høj faglighed og forretningsforståelse. Du har en bred økonomisk forståelse samt dybt kendskab til budget- og rapporteringsprocesser i forskellige typer virksomheder. Vi forestiller os, at du har erfaring med at drive implementeringer og viden om arkitektur og design af CPM-løsninger. 

Du er lyttende og udadvendt, og det falder dig nemt at forstå komplekse forretningssammenhænge og oversætte disse til den rette værdiskabende løsning for kunden. Du trives i dialogen med vores kunder og dine kolleger, så I sammen kommer stærkt i mål. I dag bliver du betragtet som en vaskeægte teamplayer med individuelle specialist kompetencer.

Vigtigst af alt er, at du brænder for Performance Management og for at tilegne dig ny viden, som du kan omsætte til forretningsværdi hos vores kunder.

hvis du ikke 
kender os i forvejen...


… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer.

Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside, heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

søg jobbet 
i kgs. lyngby


Send os din ansøgning og CV med det samme. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Kgs. Lyngby, kontakt Kim Singha Bryndum, Head of Division, Business & Applications på ksb@inspari.dk eller +45 53 78 70 29.

Jobtitle

søg jobbet 
i lystrup


Send os din ansøgning og CV med det samme. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Lystrup kontakt René Lyngs Houmøller, Principal Consultant & Team Leader på reh@inspari.dk / +45 61 95 66 50.

Jobtitle

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere