recruitment partner
til danmarks førende
BI-konsulenthus


Brænder du for rekruttering; for at engagere og udvælge landets dygtigste it-konsulenter og for at være med til at udvikle en virksomhed? Er du i besiddelse af høj eksekveringskraft?

... så er det lige præcis dig, vi leder efter!


Inspari er et business intelligence software- og konsulenthus i kraftig vækst baseret på unikke løsninger og services inden for BI-området. Til at understøtte en fortsat ambitiøs vækststrategi søger vi en proaktiv og struktureret rekrutteringsprofil, som tager et helt naturligt ansvar for rekrutteringsområdet. 

 

BI strategi

et job med
ægte indhold

Som Recruitment Partner får du ansvaret for at finde og kvalificere nye talentfulde medarbejdere. Du vil arbejde med hele rekrutteringsprocessen; vejledning og sparring fra indledende udformning af profil, over screening til endelig udvælgelse af både danske og internationale kandidater. Du vil arbejde tæt sammen med vores teamledere for at sikre en professionel rekrutteringsproces, ligesom det er vigtigt, at du også har lyst til at tage del i de administrative opgaver i forbindelse med rekrutteringen – opgaver, hvortil du får assistance fra en administrativ ressource.

Og der er flere lækkerier! Ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af vores stærke employer brand er nemlig også dit. Du elsker proaktivt at nå ud til potentielle kandidater og øge kendskabet til Inspari som arbejdsplads samt at gøre ledere og medarbejdere til stærke ambassadører internt i organisationen og eksternt i markedet. Du vil derfor i tæt samarbejde med vores marketingafdeling implementere Inspari som brand i alle vigtige kontaktpunkter både offline og online.

glæd dig til
en spændende hverdag

Sammen med dine kolleger i HR-teamet bliver du en vigtig støttefunktion for ledelseslaget med respekt for vores unikke kultur, der er kendetegnet ved involvering, engagement, et højt drive og viljen til #atvindesammen.

Dit ansvar bliver at udvikle og eksekvere på rekrutteringsopgaven og levere kvalificerede kandidater, således vores teamledere har de bedste konsulenter til vores ambitiøse kunder. Du vil arbejde tæt sammen med vores teamledere, vores HR Business Partner samt Head of HR, som du refererer til. Du vil også lejlighedsvis sparre med internationale rekrutteringsspecialister.

Vi tænker, at du måske vil blive glad for en studentermedarbejder til at understøtte dig i din search - en profil du naturligvis selv er med til at tegne, og som vil referere til dig.

Din base er vores kontor i Lystrup, og du kan trygt glæde dig til at besøge vores kolleger i Hørsholm. Frekvensen af dine besøg i Hørsholm er ikke foruddefineret, men nogle dage om måneden vil være godt. 

kan du genkende dig selv
i disse sætninger?


Du har flere års erfaring med search & selection og headhunting, eventuelt fra konsulentbranchen, og du besidder den sjældne evne at kunne finde ”nålen i høstakken”. Derfor vil et netværk og kendskab til it-branchen og måske endda med BI-teknologier være en fordel.

Du har måske også erfaring med, og ellers ambitioner om, at arbejde med Employer Branding, tiltrækning og Talent Management, samt med træning og uddannelse, som understøtter forretningens strategiske intentioner.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange, men er ikke afgørende, da det er din passion for search og rekruttering, som driver dig. Du kommer måske fra en lignende stilling med rekruttering og employer branding som primære arbejdsområder, eller fra et search firma, og har dokumenterede resultater med at udvælge og engagere talent til konsulentroller. Det gør ikke noget, at det er fra en anden verden end vores, så længe du har en stærk ambition om en karriere indenfor IT-rekruttering og kan levere resultater til rette tid og kvalitet. Det kan være en fordel at have erfaring med en ejer-ledet virksomhed.

 

Flere positive forestillinger om dig: 

  • Fokuseret og drevet af kvalitet
  • Can-do-attitude og et højt aktivitetsniveau
  • Stærk searcher og passioneret netværker
  • Dygtig og tillidsfuld interviewer
  • Struktureret og vedholdende i dit daglige arbejde
  • Kendskab til it-branchen
  • Flair for anvendelse af it-værktøjer og LinkedIn Recruiter
  • God til at kommunikere - både i skrift og tale på dansk og engelsk

hvis du ikke
kender os i forvejen

... skal du glæde dig til det.

Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed. Vi behandler ansøgninger løbende og håber, du kan start hos os snarest muligt. 

For yderligere information vedr. jobbet, kontakt Head of HR & Admin, Kristina Borrits på +45 31 52 80 92 / kbj@inspari.dk

 

Jobtitle

Privacy