proaktiv
supportkonsulent
med vilje til succes


Vores supporttelefon ringer næsten aldrig! Grunden er simpel - vores kolleger i supporten leverer et så ambitiøst, struktureret og proaktivt arbejde, at vores kunder ikke behøver at ringe. Nu har du mulighed for at blive en del af det dream team, som får nogle af Danmarks største og mest komplekse BI-løsninger til at køre smooth! 


Hvis du tænker, at du ikke er vant at yde support på business intelligence-løsninger, så tænker vi: Dét kan du blive! Hvis du har et proaktivt mindset og viljen til succes, så tror vi på, at du er gjort af det helt særlige stof, som kan sikre dig en plads i teamet.

et job med
ægte indhold

Du får fingrene i nogle af de største og mest komplekse BI-miljøer. Med overblik, tilstedeværelse og stor forståelse for kundens forretning får du en unik rolle over for vores kunder.

På kontoret i Lystrup bliver du en del af et internationalt supportteam, der sikrer stabilitet og ikke mindst videreudvikling af vores kunders forskellige løsninger. Helt konkret kommer du til at stå for mindre projekter, daglig håndtering af konkrete kundeissues samt problem & change management. Dine opgaver spænder således vidt, og du får en stor kontaktflade. Du er derfor en særdeles vigtig brik i forhold til at sikre den høje kundetilfredshed, som vi er kendt for i Inspari.

månedens
medarbejder

Supportteamet er både som team og individuelt kåret med titlen som månedens medarbejder(e) for altid at gå en ekstra mil for vores kunder kombineret med en fantastisk høj kundetilfredshed – og fordi de er super seje til det, de gør. Altid!  

ros
fra kunderne

Supportkonsulenterne får ofte ros fra kunderne for at være yderst kompetente, altid løsningsorienterede og særdeles fokuseret på kundens forretningsværdi - i et forrygende tempo!

supportkonsulent af
et helt særligt stof

Supportkonsulenterne er lavet af et helt særligt stof, som gør dem i stand til at håndtere Danmarks vildeste BI-løsninger med knusende ro og stort overskud!

implementering BI

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Der er mange veje til at blive en del af vores supportteam. Hvad enten du arbejder som konsulent nu eller sidder i en supportafdeling, så er vi klar til at gøre dig til en ægte Inspari supportkonsulent.

Hvis du kan genkende dig selv i nedenstående linjer, er du godt på vej i mål:

 • Jeg ved, at mine proaktive handlinger gør en forskel for kunderne!
 • Jeg er lærenem og elsker at fylde på min vidensbank!
 • Jeg er vild med it og tekniske løsninger! 
 • Jeg taler, forstår og skriver engelsk på et godt niveau

Du sætter pris på en alsidig hverdag med både større og mindre opgaver, og det er vigtigt for os, at dit arbejde er gennemsyret af evnen og viljen til at følge alle sager helt til dørs - også selvom du har flere åbne sager i gang på samme tid. Du brænder for at udvikle dig og er struktureret i din tilgang - og så har du meget gerne et positivt og humoristisk mindset.

din teori
i praksis

Da du skal have et bredt spektrum af kompetencer, forpligter vi os til at holde dig veluddannet og skarp. Vi forventer til gengæld, at du har en drøm om at blive blandt de allerbedste i dit felt - hvis du ikke allerede er det.

Vi drømmer om, at du har viden om: 

 • SQL
 • SSIS
 • SSAS

Du kommer et godt stykke foran i køen, hvis du har haft fingrene i følgende: 

 • Microsoft BI platformen
 • Qlik
 • Tableau
 • Eller har en datatekniker uddannelse

hvis allan, din kollega,
skal sige det


"At få lov at arbejde for kunder med forskellig forretningsmæssig baggrund og vidt forskellige tekniske løsninger bidrager i dén grad til at en meget dynamisk hverdag hos Inspari. Vi får lov til at styrke vores kompetencer, således at vi kan varetage både brede, men også specialiserede opgaver – og vi kan trække på nogle af Danmarks førende konsulenter og specialister, når det kommer til udvikling og drift af BI-platforme. Ud over det fagligt høje miljø sætter jeg stor pris på at kunne møde mine kolleger i en uformel kultur med højt til loftet."


Allan Schmidt, Consultant

 

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.

Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Lystrup kontakt teamleder Jane Mortensen på +45 61 95 66 68 eller skriv en mail til jmo@inspari.dk. 

Jobtitle

 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere