BI konsulent
& tableau jedi
lystrup


Vil du være med til at levere verdensklasse-resultater hos vores kunder i tæt samarbejde med dine kolleger? 

Vi søger en kollega, som elsker Tableau, data & BI lige så højt som vores kunder og vi selv gør! Er du vores nye kollega, som forstår den værdi, Tableau kan skabe i enhver data-ambitiøs organisation, og som kan binde mennesker, data og forretning sammen? Elsker du at formidle data gennem lækre, meningsgivende visualiseringer? Vil du uddanne dig løbende og være med helt i front på nye tools & teknologier? 

Måske har du erfaring fra en intern stilling, måske er du allerede konsulent. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores hjælpsomme performancekultur, hvor vi altid arbejder for at spille hinanden og vores kunder virkelig gode, så vi sammen opnår succes.

Vi glæder os allerede til at møde dig! 

et job med
ægte indhold

I Inspari arbejder vi med business intelligence (BI) og data i et 360 graders perspektiv. Det betyder blandt andet, at vi sætter alle de teknologier i spil, der kan binde mennesker, data og forretning sammen, og vores succes gennem de sidste 10 år er i høj grad båret af landets dygtigste medarbejdere. Lige nu søger vi en dygtig (senior) BI konsulent med erfaring i og passion for Tableau, data og business intelligence, og som brænder for at blive en del af succesen her i Inspari.

Du bliver budt velkommen ombord af et stærkt team af kompetente kolleger, hvoraf flere arbejder intensivt med Tableau. Udover dine dedikerede kollegers opbakning, kan du også glæde dig til at arbejde efter vores gennemtestede metoder, som er med til at sikre et struktureret og transparent forløb både internt og eksternt på vores projekter og i det daglige hos vores kunder. Du bliver også en aktiv del af vores Tableau Community, hvor vi udvikler vores koncepter inden for Tableau og deler masser af erfaringer og viden med hinanden.

Dine evner kommer bredt i spil, og du er med i alle projektfaser og selvfølgelig i det daglige arbejde med dine nærmeste kunder, hvor du ofte er lige dele ekstern kollega og ekstern sparringspartner. Din hverdag bliver derfor fyldt med: 

 • Forretningsanalyse
 • Design og udvikling 
 • Test og udrulning 
 • User adoption - jo mere brugerne har data & Tableau under huden, jo mere får organisation tilbage i form af glade brugere, forretningsværdi og nye indsigter.
 • Tableau Community

 

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Måske står der allerede Tableau-konsulent på dit visitkort i dag, eller måske arbejder du som Tableau-udvikler eller -analytiker. Det er vigtigt for os, at du er bevidst om rollen som trusted advisor og er i stand til at rådgive virksomheder omkring Tableau og brugen af data som et aktivt redskab. 

Personligt om dig: 

 • Udadvendt & en suveræn relationsskaber
 • Teamplayer med individuelle træk 
 • Klar til en hverdag med højt til loftet 

din teori 
i praksis

Der er mange veje til arbejdet med data og business intelligence. Derfor er vi også åbne over for din baggrund og din uddannelse. Det vigtigste er, at du her i Inspari for alvor kan sætte din teoretiske kunnen i spil og omsætte den til ægte forretningsværdi. 

Fagligt om dig:  

 • Tableau-certificeret (eller på vej)
 • Erfaring med business intelligence & data analytics
 • Erfaring med dimensionel modellering og datamodellering 
 • Erfaring med SQL
 • Viden om og gerne erfaring med den moderne Microsoft-baserede dataplatform
 • Relevant økonomi- eller it-uddannelse

inspari hackathon

Vil du med på holdet, der tænker ud af boksen? Se vores første hackathon fra da Inspari fyldte 10 år. 

inspari social club

Fodbold, vin, biograf, SUP, burgere, øl, skydning, RIBbåd, tapas, drinks, LAN-party... hvad end du foretrækker, er vi med! 

 

inspari backstage

Følg vores hverdag med events, certificeringskage, #insparitakeover, hygge & masser af sammenhold. 


hvis sjang 

skal sige det

”For mig er det særligt vigtigt at være med til at gøre en forskel – både i form af værdiskabende tekniske løsninger til kunderne og i det sociale med mine kolleger. Hos Inspari får jeg opfyldt netop disse behov. Jeg oplever at være en del af en vinderkultur, hvor der er plads til de personlige interesser og relationer, og hvor den faglige sparring med mit team og ledelsen er i top. Derfor er jeg med til at levere kvalitetsløsninger til nogle af landets helt store og spændende virksomheder som en del af Inspari.”

Henrik Sjang Davidsen, Specialist i Inspari 

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer, herunder deltagelse i Microsofts certificeringsprogram inden for Business Intelligence. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside Heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Brahe-Orlandi, Ann Brahe-Orlandi, Recruitment Partner, på abra@inspari.dk / +45 51 51 87 89.

 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere