kontakt 
inspari

 


Vi er klar til at tale med dig. Uanset om du har en konkret udfordring, behov for support eller et projekt i tanker, så kontakt os allerede i dag. Ganske uforpligtende. 

 

vores 
kontorer

 

Danmark / Lystrup (hovedkontor)
Skæringvej 88
8520 Lystrup
Danmark
+45 70 24 56 55
info@inspari.dk

 

Danmark / Lyngby
Gl. Lundtoftevej 7
2800 Kgs. Lyngby
Denmark
+45 70 24 56 55
info@inspari.dk

  

Inspari Support:
support@inspari.dk
+45 70 26 22 56
(åben i hverdage fra kl. 7.00 - 17.00)

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere