Luk rapportfabrikken med Power BI
Deltag i gratis briefing og hør om de steps, du skal igennem, 
før du vælger BI-værktøj. Datadrevne beslutninger starter
nemlig ikke med software, de starter med dig.

moderne rapportering: 
indsigt og
bedre beslutninger


Tiden er inde til at lukke rapportfabrikken fyldt med flade pdf’er og excelark og i stedet byde velkommen til moderne business intelligence og datadrevne beslutninger. For mange virksomheder er Power BI første stop på rejsen mod de datadrevne beslutninger. Og det er der flere gode grunde til: Power BI er et fedt værktøj til rapportering, og det føles trygt at bevæge sig ind i en ny verden ved hjælp af et brugervenligt og genkendeligt interface. Spørgsmålet er blot, om Power BI altid er det rette værktøj for alle brugere på tværs af organisationen?

 

Deltag i Inspari Briefing og få indblik i de steps, som du skal igennem for at kunne træffe en kvalificeret beslutning om netop det BI-værktøj, der understøtter behovet for analyse og rapportering i din organisation.

 

7. marts i Odense  / 25. april i Hørsholm

5 gode grunde
til at deltage

 

  1. Du afsøger markedet for BI-værktøjer og vil se nærmere på mulighederne
  2. Du vil inspireres til at træffe datadrevne beslutninger og skabe værdi med data
  3. Du overvejer Power BI, fordi det er genkendeligt, bruger- og prisvenligt
  4. Du drømmer om at nedlægge rapportfabrikken eller supplere med moderne BI
  5. Du vil møde andre data-ambitiøse virksomheder

agenda 
for dagen 

 

8.30-9.00
Let morgenmad

9.00-9.50
Rapportfabrikken vs moderne BI
Vi sætter fokus på moderne business intelligence og tager dig igennem de steps, som sikrer dig succes med business intelligence – og masser af forretningsværdi. Og det starter ikke med om svaret er Power BI, Qlik, Tableau eller et andet BI-værktøj. 

9.50-10.10
Pause

10.10-11.00
Power BI – one tool fits all eller?
Hvad enten du har et eksisterende værktøj til rapportering, som ikke rigtig giver jer den ønskede værdi, eller du står overfor at vælge nyt rapporteringsværktøj, får du her et indblik i styrker og svagheder i Power BI krydret med markedets førende værktøjer som benchmark.

11.00 -
Spørgsmål & tak for i dag

målgruppen
og det praktiske

 

Målgruppe

Et målgruppetjek er vores bedste redskab til forventningsafstemning, så vi kan sikre, at du får værdi ud af at deltage i Inspari Briefing. Briefingen er skabt til forretningsbrugere og beslutningstagere ansat i virksomheder med ambitioner om at blive mere datadrevet gennem brug af data og moderne BI. Din virksomhed har enten en traditionel BI-løsning med behov for fornyelse, en hjemmestrikket løsning i Excel eller måske slet ingen og er derfor på udkig.

 

Tid

Briefingen foregår alle tre dage fra kl. 8.30 – 11.00. Bemærk, at vi starter med let morgenmad kl. 8.30. 

 

Sted

7. marts i Odense
Universal Robots, Energivej 25, 5260 Odense S

25. april i Hørsholm 
Inspari, Agiltevej 21, 2970 Hørsholm

 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til briefingen, er du meget velkommen til at kontakte Nadia Kjær Christensen på nkc@inspari.dk / +45 61 95 66 94

Privacy