kursus i
datavisualisering 

Datavisualisering er klar kommunikation af data. Kurset henvender sig til dig, der i dag arbejder med visuelt at kommunikere viden fra fx en business intelligence-løsning, ledelsesrapportering eller andre former for virksomhedsdata.

Early bird: Vi belønner dig med en særlig early bird-pris, hvis du tilmelder dig et kursus senest 60 dage før kursusafholdelse. Early bird-prisen er kun 2.495 kr. ekskl. moms. (Normalpris: 3.800 kr. ekskl. moms)

tableau dashboard

lav stærke præsentationer
med dit BI-værktøj

Arbejder du med opbygning af Excel-ark, udarbejdelse af rapporter eller i dynamiske self-service BI-værktøjer. På kurset tager vi udgangspunkt i din hverdag og går i detaljen med konkrete eksempler og værktøjer.

 

 

hvad får du
ud af kurset?

Vi har alle Word på vores computer, men det gør os ikke nødvendigvis til fantastiske forfattere. Excel eller et andet BI-værktøj gør os heller ikke automatisk til analytikere eller eksperter i at kommunikere viden. Det forudsætter i alle tilfælde et grundlæggende kendskab til virkemidler, data, budskab og modtager.

Datavisualisering bliver stadig mere relevant i takt med, at data får større betydning for virksomheder og organisationer. Der ligger megen værdi gemt i vores data.

Desværre er manglende datavisualisering ofte en begrænsning for udbredelse af den viden, der ligger i vores data. Ofte præsenteres data uden hensyntagen til målgruppen og til de spørgsmål, vi søger svar på i vores data. Og alt for hyppigt anvendes datavisualisering og grafiske elementer så tilfældigt, at viden går tabt i effekter, der ikke bidrager med værdi, men blot slører budskabet.

Kurset tager udgangspunkt i Best Practice inden for datavisualisering. Vi tilstræber 1/3 teori, 1/3 best practice og 1/3 case-arbejde. Vi har kombineret viden fra nogle af eksperterne inden for feltet med praktiske eksempler skabt via vores egen erfaring med business intelligence. Vi går i dybden med det teoretiske grundlag for forståelse af data, således at de grundlæggende elementer er på plads. 

Endvidere diskuterer vi elementerne i en designproces, og derefter arbejder vi videre med de forskellige grafiske elementer og hvorledes de bedst anvendes. Endelig kommer vi omkring opbygning af effektfulde dashboards.

 

 

 

hvad indeholder
datavisualiseringskurset?

Kurset er opbygget, så der vil være en god del undervisning kombineret med hands-on cases. Vi tager udgangspunkt i fiktive cases, som vi bearbejder ved at lave egne wireframes (skitser).

Arbejdet foregår ikke i et specifikt BI-produkt, men på tavle og med papir og blyant. Uanset hvilket BI-produkt, du arbejder med til hverdag, vil du således få god inspiration og viden omkring visualisering med hjem.

  • Hvorfor datavisualisering?
  • Designprocessen
  • Valg af de rette visuelle virkemidler
  • Fremhæv data gennem forenkling
  • Skab fokus de rigtige steder
  • Udfordringer og faldgruber i visualisering
  • Øvelser

 

for yderligere
info om kurset

 

Hvis du har spørgsmål til indholdet af kurset, niveau eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Emilie Schumann. 


Emilie Schumann 
Sales Lead Consultant 

esc@inspari.dk
+45 61 95 66 80

praktisk
info

Aarhus

7. Marts - 2018 (fuldt booket) 
9. Maj - 2018 (fuldt booket)

Kursussted: Skæringvej 88, 8520 Lystrup

København

8. Maj - 2018 (fuldt booket)

Kursussted: Agiltevej 21, 2970 Hørsholm

Pris
Early bird pris: 2.495 kr. ekskl moms. ved booking af kursus senest 60 dage før kursusstart. Early Bird kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Pris: 3.800 kr. ekskl. moms ved booking mindre end 60 dage før kursusstart. 

Ved flere deltagere fra samme virksomhed på de åbne kurser, tilbyder vi 15% rabat på yderligere deltagere.

Kurset er fra kl. 9.00-16.00 (vi starter med morgenmad kl. 8.30)

(Vi forbeholder os retten til at aflyse i tilfælde af for få tilmeldinger)

 

Privacy