kursus i power BI

sådan får du 
liv i dine data

Kurset i Power BI for Office 365 er en grundlæggende introduktion til de nye værktøjer, der er kommet med Microsoft Power BI. Udover masser af viden om Power BI, får du også hands-on træning på dagen og lækre visualiseringer med hjem.

Vil du hellere have et kursus skræddersyet til dig og dine kolleger, hvor vi sætter fokus på netop jeres behov? Kontakt os for at høre mere om virksomhedsspecifikke kurser og workshops.
Ja tak, kontakt mig gerne

Early bird: Vi belønner dig med en særlig early bird-pris, hvis du tilmelder dig et kursus senest 60 dage før kursusafholdelse. Early bird-prisen er kun 2.495 kr. ekskl. moms. (Normalpris: 3.800 kr. ekskl. moms)

Power BI dashboard


oplev de mange nye

muligheder med power BI


Kurset giver dig overblik over mulighederne med Power BI. Kurset vil være baseret på en god del hands-on aktiviteter med Power BI, hvor du selv arbejder med Power BI.

Vi kommer hele vejen rundt om Power BI, ved at både at trække data ind, lave nogle simple rapporter og distribuere rapporterne via PowerBI.com.

Undervejs i undervisningen vil der blive arbejdet med forskellige eksempler og opgaver, så kurset lægger meget op til en "hands-on" oplevelse.

 

 

power BI
kursusbeskrivelse

Kurset giver dig de nødvendige færdigheder, der skal til for at kunne arbejde professionelt med Power BI og Microsoft Excel (2013 og frem efter) til databehandling og business intelligence.

Med kurset får du den perfekte dybdegående introduktion til både Power Pivot og visualisering i Power BI desktop, deling i skyen samt eksport/import fra Power BI til excel, og dermed næste generations Microsoft Business Intelligence. En generation, hvor superbrugerne får langt flere muligheder, når det kommer til datamodeller, beregninger og visualisering.

Undervejs i undervisningen vil du arbejde med forskellige eksempler og opgaver, så du får en ægte hands on-oplevelse. Derfor er pc også påkrævet, men tag endelig fat i os, hvis du har behov for en låne-pc.

er du
i målgruppen?

Er du ved at kløjs i Vlookup og lange Excel-formler? Så er dette kursus skræddersyet til dig, men du kan også have mange andre gode grunde til at ønske et kursus i Power BI, fx:

 • Du arbejder med forretningsdata i dagligdagen og vil gerne have mest muligt ud af Power BI og Microsoft Excel BI- og analyseværktøj. 
 • Du foretager meget dataarbejde i Microsoft Excel og ønsker et værktøj til at automatisere denne proces. Med Power BI og Excel får du mulighed for at visualisere data, så den bliver forståelig for forretningen.
 • Du er vant til at arbejde med Microsoft Excel og har en interesse i at vide, hvordan du kan bruge Power Pivot-teknologien til at bygge robuste datamodeller, der ikke skal vedligeholdes.
 • Du ønsker at bruge Power BI og Microsoft Excels fulde kapacitet inden for databearbejdning, visualisering, dashboards og analyser samt avancerede formler.

 

kursusprogram
for dagen

Her får du en oversigt over, hvad vi skal kigge om på kurset: 

 • Business Intelligence Basis

 • PowerPivot basis

 • Forståelse af BI-datamodeller

 • Introduktion til Power BI desktop

 • Integration fra Power BI til Excel og omvendt

 • Load og transformation af data med Power Query

 • Publisering og deling i skyen

 • Workshop på data fra Virksomhedscase

 

for yderligere
info om kurset

Anja Overgaard

Sales Coordinator

M: +45 31 21 68 43

@: aov@inspari.dk

 

praktisk
info

Aarhus

21. Februar - 2018
21. Marts - 2018
18. April - 2018
13. Juni - 2018

Kursussted: Skæringvej 88, 8520 Lystrup

København

20. Februar - 2018
20. Marts - 2018
19. April - 2018
13. Juni - 2018

Kursussted: Agiltevej 21, 2970 Hørsholm

Pris
Early bird pris: 2.495 kr. ekskl moms. ved booking af kursus senest 60 dage før kursusstart. Early Bird kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Pris: 3.800 kr. ekskl. moms ved booking mindre end 60 dage før kursusstart. 

Ved flere deltagere fra samme virksomhed på de åbne kurser, tilbyder vi 15% rabat på yderligere deltagere.

Kurset er fra kl. 9.00-16.00 (vi starter med morgenmad kl. 8.30)

(Vi forbeholder os retten til at aflyse i tilfælde af for få tilmeldinger)

 

 

Privacy