kursus i
performance

tuning fundamentals 


Tag kurset i Performance tuning fundamentals og bliv klogere på, hvordan du kan tune din T-SQL til at køre endnu bedre og endnu hurtigere. Brug én dag sammen med Henrik Sjang Davidsen, vores SQL Specialist, og få viden og sparring af Henrik, som er dybt passioneret ud i SQL Server performance.

Du kan allerede godt glæde dig til en spændende kursusdag. Når du kommer tilbage på kontoret vil du nemlig være i stand til at se på dine performanceudfordringer med helt nye øjne! Det kommer både dig selv og alle brugerne til gode. Og hvem vil ikke gerne være helten, der får det hele til at køre endnu bedre og endnu hurtigere?

beskrivelse
og program

På kurset vil du blive introduceret til de performance tuning-teknikker, som anvendes af vores SQL Specialister. Du vil lære at læse og forstå de vigtigste elementer af execution planer samt få en dybere forståelse af magien bag indexering. Her ser du de ting, som vi kommer igennem:

  • Execution Plans
  • Index fundamentals
  • Bad T-SQL
  • Query Store
  • Extended Events

er du
i målgruppen?

Kurset henvender sig til dig, der til daglig arbejder med udvikling i T-SQL og gerne vil lære teknikker til at optimere din kode. Du har blod på tanden i forhold til at løfte dine evner til et nyt niveau og er interesseret i at lære teknikker fra en af fagets bedste. 

 


lidt om underviseren

henrik sjang davidsen,
sql specialist

 

Henrik Sjang Davidsen bruger det meste af sin tid ude hos vores kunder – både som SQL Specialist med fingrene i den enkelte server og som sparringspartner og rådgiver. Med mere end 10 års erfaring som dedikeret SQL Specialist har Henrik set det meste - og dét kommer dig som kursist til gode. Du kan derfor glæde dig til at få verdensklasse sparring med en af branchens skarpeste inden for SQL.

 

Og... så er Henrik – aka Sjang - muligvis den mest likable SQL Specialist, du nogensinde har mødt. Tidligere kåret som årets medarbejder i Inspari for viljen til altid at hjælpe andre, for sin enorme viden om SQL, som han gavmildt deler ud af, og ikke mindst for sit vindende væsen.

praktisk
info

Aarhus

Tirsdag d. 30. januar
Tirsdag d. 27. februar
Tirsdag d. 20. marts 
Tirsdag d. 24. april 

Kursussted: Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Hørsholm

Torsdag d. 1. februar 
Torsdag d. 1. marts
Torsdag d. 22. marts
Torsdag d. 26. april 

Kursussted: Agiltevej 21, 2970 Hørsholm
 

pris &
early bird

Kurset koster 4.000 kr. ekskl. moms ved booking mindre end 60 dage før kursusstart. Men - hvis du er hurtig,  kan du få early bird. 

Early bird pris: 3.495 kr. ekskl moms. ved booking af kursus senest 60 dage før kursusstart. Early Bird kan ikke kombineres med andre rabatter.

Ved flere deltagere fra samme virksomhed på de åbne kurser, tilbyder vi 15% rabat på yderligere deltagere.

Kurset er fra kl. 9.00-16.00 (vi starter med morgenmad kl. 8.30)

Kurset gennemføres ved minimum 3 deltagere. 

Hvis du har spørgsmål til kurset, så kontakt gerne Anja OvergaardSales Coordinator, på +45 31 21 68 43 / aov@inspari.dk

 

 

Privacy