webinar
5 trin til dit 
første machine
learning-projekt 

Tag med på webinar og bliv inspireret til at komme godt i gang med dit første machine learning-projekt. På webinaret ser vi på de 5 trin, som tager dig fra den gode til idé og til det gode resultat. Og vi krydrer med eksempler på, hvordan andre har fået succes med machine learning. 


30. oktober kl. 14.00 - 15.00

webinar
om machine learning


Pris og spørgsmål

Webinaret er gratis og åbent for alle, som vil i gang med Machine Learning i deres organisation. Webinaret har fokus på forretningsværdi og potentialet i brugen af de nye teknologier.  

Hvis du har spørgsmål, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.  

Speaker: Uffe Friis Torlyn, BI Consultant & Lead of AI & Machine Learning

dato og agenda
for dagen

Datoer:

30. okt i Online webinar

De 5 trin

  1. Hvordan finder vi de problemer, som vi ønsker at løse via machine learning?
  2. Hvad skal der til for at løse problemet? Vi kigger ind i dit behov for data.
  3. Hvordan ser en machine learning-model ud? Vi bygger ikke en model, men får en føling med, hvad der sker under motorhjelmen.
  4. Hvordan visualiserer vi bedst muligt data? Machine learning er ikke afhængigt af front-end, så kig med uanset din front-end. Vi bruger Microsoft Power BI.
  5. Hvordan får du brugerne sikkert og hurtigt i gang med at bruge resultaterne fra ML-projektet? Vi giver dig en række konkrete værktøjer til at sikre høj brugerinvolvering.
Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere