gratis 
power BI 
webinar


Power BI is breakfast of champions!


Start din fredag morgen med webinar om Power BI og få et ægte vidensboost allerede fra morgenstunden. Power BI eksperten Michael Altenburg tager dig med ind i Power BI og viser dig alt det, du gerne ville have vidst i går.

Kort sagt er det webinaret, som du ikke må gå glip af, hvis du arbejder med Power BI og vil blive endnu dygtigere.


28. september fra kl. 9.00 - 9.45

webinar
om power BI


Pris og spørgsmål

Webinaret er gratis og åbent for alle, som arbejder med Power BI og som vil blive endnu bedre til at kommunikere gennem data. Niveauet for webinaret er intermediate, men hvis du lige er kommet i gang med Power BI, vil du helt sikkert blive inspireret af at se mulighederne, der venter dig. 

Hvis du har spørgsmål, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.  

Oplægsholder: Michael Altenburg Christensen, Senior Consultant & Power BI Expert.

dato og agenda
for dagen

Datoer:

28. sep i live webinar

Glæd dig til at høre om:

  • De vigtige bookmarks
  • Storytelling i Power BI
  • Guidede dashboards
  • Synkroniserede slicers på tværs af din rapport

 

Passer tidspunktet ikke?
Hvis du sidder i møde netop denne fredag morgen, så fortvivl ej. Du tilmelder dig bare, og så sender vi dig webinaret on-demand. Så går du ikke glip af vigtig viden. 

Webinaret afholdes på dansk. 

få dine
datavitaminer 
på bloggen

 

 

 


Danmarks VM lever videre - i data

De to finalister ved VM i Rusland er netop fundet, og selvom Danmarks VM håb som bekendt ikke længere eksisterer, så er der en ting fra Danmarks VM, der lever videre – nemlig data!
Embedded Power BI

Du opbevarer masser af data, som bare venter på at blive til værdi. Spørgsmålet er, om data er tilgængeligt, eller om det ligger gemt i Excel-ark og it-systemer, som brugerne ikke har adgang til? Med embedded Power BI kan du udstille og dele data både internt og eksternt, og dermed give data til de mennesker, der har behov for det - på en sikker måde. 


Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere