mediebibliotek

I mediebiblioteket finder du nyttige materialer udgivet af Inspari, såsom guides til datavisualisering og succes med BI. Du har også mulighed for at søge råd til BI i vores webinars eller opleve Inspari-medarbejdere fortælle om deres arbejdsliv og om dét at være en del af organisationen.

  • Hent vores gratis guides
  • Lær om BI i vores videoer
  • Mød Inspari medarbejdere

Qlik Sense webinar
Opdag, hvor nemt det er at lave rapporter og analyser med Qlik, og hvorfor Qlik er favoritten hos data- og Excel-elskere.

René Cano Hald / Business Intelligence Consultant
Fra graduate til BI-konsulent og todobbelt ½ ironman. Se videoen om Renés vej fra nyuddannet til graduate og til nu.

Elisabeth Kolind / HR Business Partner
Mød Elisabeth, HR ansvarlig i Inspari, og få hendes gode råd til, hvordan du kan blive en del af Inspari.

Martin Tørnqvist / Business Intelligence Consultant
Erfaren BI-konsulent, fodboldtræner og Endomondo-aktiv. Martin fortæller om sit arbejdsliv og hvorfor Inspari er speciel.

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy