om inspari

Inspari er et af de mest fokuserede konsulent -og softwarehuse inden for business intelligence-markedet. Baseret på mange års erfaring tilbyder vi specialiseret viden om Performance Management og Microsoft-baserede business intelligence-løsninger. 

Vi kan med stolthed sige, at vi i dag udgør et stærkt team af +120 erfarne og engagerede medarbejdere - hver og en værdiskabere, som vi sætter stor pris på.

we take data
personally

I Inspari handler business intelligence om meget mere end data. Det handler om mennesker, som træffer værdifulde beslutninger i virksomheden. Derfor tager vi data personligt og opfordrer vores kunder til at gøre det samme. Som Danmarks førende BI-konsulenthus er Inspari den ambitiøse virksomheds 360° business intelligence-partner. 

Vi giver kunderne beslutningskraft gennem intelligent og aktiv brug af data. Omdrejningspunktet for vores samarbejde er kundernes vækst - og vejen hertil går gennem branchens bedste løsninger inden for data-driven decision management og business intelligence.

Vores position, resultater og ambitioner på kundernes vegne realiseres takket været vores erfarne og lynende skarpe kolleger, der hører til blandt de allerbedste.

Essentielt er også modet og viljen hos vores progressive kunder, der bruger data til at kortlægge fortiden, diagnosticere nutiden og forudsige fremtiden. Vi er stolte af at være en del af deres fortsatte succes.

det endelige opgør
med mavefornemmelser

Data. Business Intelligence. Performance Management. Glem de fine ord for et øjeblik, og stil jer selv spørgsmålet:

Gør data jer i stand til at træffe den rigtige beslutning i enhver forretningskritisk sammenhæng?

Med Inspari som samarbejdspartner vil svaret være "ja".

Gennem årene har vi udviklet veletablerede arbejdsprocesser og best practice viden inden for business intelligence-løsninger. Vi har samtidig bevaret en værdifuld agilitet, der gør, at vi arbejder hurtigt, effektivt og dedikeret - og altid med ja-hatten som en naturlig del af arbejdstøjet.  

Vi kan derfor hjælpe vores kunder med at gå fra data til viden - og fra viden til værdi gennem data-driven decision management. Vi er stolte over, at vores kunder kollektivt har kunnet sige endegyldigt farvel til mavefornemmelser og i stedet basere deres beslutninger på ægte viden og indsigt.

vores
mission

Verden er i forandring, og mængden af data vokser sekund for sekund. I Inspari handler det ikke om mængden af data. I Inspari arbejder vi med de mennesker, der bruger data til at træffe værdifulde beslutninger. De beslutninger, der gør en forskel for alle – både i forretningen og for verden.

Improve decisions for everyone through people and data

 

 

vores
værdier

/ We are ambitious
Vi tør tænke de store tanker og ville mere på vegne af vores kunder og for os selv. Derfor er vores ambitionsniveau højt - og altid i øjenhøjde, der hvor vi er.

 

/ We take responsibility
At få ansvar er en gave. At tage ansvar ligger i vores DNA. Derfor tager vi aktivt ansvar sammen med de mennesker, som flytter ambitiøse virksomheder til nye højder.

 

/ We live quality
Vi lever kvalitet, ikke som et valg, men fordi vi ikke kan lade være. Vi sætter os selv og vores verdensklasse know-how i spil for de løsninger, der forbedrer beslutninger for alle.

 

/ We believe in sustainability
Et globalt fodaftryk skal hverken forstås som varm luft eller global opvarmning. Vi ved, at det er store ord, og derfor tænker vi selv de små ting i hverdagen i det store perspektiv. Det skal give mening - for kunden, for vores omgivelser og for os selv.

børsen gazelles

gazelle
marathon

Vi er ydmyge og voldsomt stolte over vores 7 gazeller på stribe! Vi har et særligt udtryk, som vi bruger flittigt - nemlig #atvindesammen. Og at få 7 gazeller på stribe er i dén grad at vinde sammen. Det er resultatet af en helt enestående holdindsats af alle de fantastiske mennesker, der er i og omkring Inspari – kunderne, samarbejdspartnerne og vigtigst af alt medarbejderne. 

Børsen-gazelle i 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016.

navnet
inspari

Ari er det japanske ord for myre, så Inspari skal forstås som: Inspireret af myren. "Gak til myren og bliv vis", sagde man i gamle dage og ikke uden grund: Et myre-samfund er imponerende effektivt og meget tilpasningsdygtigt i forhold til ændringer i omverdenen. Derfor er det også én af de ældste dyrearter, vi kender.

Vi betragter vores medarbejdere som værende lige så effektive, tilpasningsdygtige og langlivede som myren. Sammenholdt med vores ydelser og erfaring har vi hermed skabt et velfunderet grundlag for at berige vores kunder med de samme egenskaber og dermed sikre deres effektivitet og succes i årene, der kommer.

Hvorfor en japansk myre? Japanerne er kendt for deres evner til at optimere og effektivisere organisationer og arbejdsgange, (tag blot begrebet LEAN, der jo stammer fra 70'ernes Toyota-fabrikker), og derfor er vores myre naturligvis japansk.

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy