adaptive
insights

Adaptive Insights er Business Intelligence og Corporate Performance Management i én cloudbaseret suite med applikationer til budgettering, finansiel konsolidering, analytics og rapportering. Som den eneste rene cloud-baserede løsning er Adaptive Insights leader i Gartner's Magic Quadrant 2016 for Strategic Corporate Performance Management solutions. 

Klik på video-ikoner og få en hurtig intro til hele Adaptive Insights-suiten. 

 

Hent gratis demo os

hurtigere budgetproces 

med færre ressourcer

meningsfuldt overblik

takket være integration mellem budget og realiserede data fra virksomhedens systemer

forbedret budgetproces

på tværs af organisationen takket være et intuitivt værktøj, hvor alle nemt kan bidrage

 

forbedret ledelseskommunikation

på tværs takket være et ensartet, opdateret og let tilgængeligt beslutningsgrundlag

sikkerhed for udvikling
af budgetværktøjet

uden besvær for jeres egen it-afdeling

altid opdaterede systemer

placeret i skyen med adgang fra både mobil og web  

fokus på budgettering
og planlægning

Med Adaptive Planning, Adaptive Insights' dedikerede CPM-løsning får din virksomhed et selvstændigt værktøj med et entydigt fokus på Corporate Performance Management eller på dansk: Budgettering og planlægning.

Det retter sig med stor præcision mod budgetopgaven og de brugere, den involverer:

 • Bidragsyderne i organisationen får et værktøj, der er let og intuitivt at arbejde med, så alle kan bidrage
 • De centrale medarbejdere får et værktøj, der understøtter forretningens strategiske behov
 • Ledelsen får et lettilgængeligt, konsolideret og fyldestgørende overblik over virksomheden

en lettere vej til
finansiel konsolidering

Med det dedikerede modul til finansiel konsolidering, Adaptive Consolidation, bliver det blandt andet langt mere enkelt at håndtere intercompany, allokeringer og kursudligninger. Dette øger både hastigheden og gennemsigtigheden i den finansielle konsolidering.

Forholdet mellem performance og forventning er hurtigere tilgængeligt for de rette stakeholders, hvilket styrker virksomhedens beslutningsgrundlag og sikrer, at handlinger finder sted på en retvisende baggrund.

effektivt samarbejde
på tværs

Adaptive Insights er født til at skabe samarbejde på tværs af forretningen. Det er ofte en udfordring at samle en valid helhed ud fra mange delbudgetter. Men Adaptive Insights har en usædvanlig god evne til at binde data sammen.

I kraft af workflows understøtter Adaptive Insights kvalitetssikring i processen. Muligheden for at godkende og afvise indtastninger på samtlige niveauer kvalitetssikrer ikke bare data, men giver også en optimal styring af hele processen. Alle arbejder i et og samme værktøj med fælles datagrundlag, og det giver et konsolideret grundlag og en fuldstændig transparens til laveste detaljeringsniveau. Samtidig giver det færre fejlkilder og en sikkerhed for, at man altid arbejder med aktuelle oplysninger. I kan integrere alle relevante datakilder, og dermed får I en troværdig løbende rapportering og gode muligheder for hurtige forecasts.

"Vi har udskiftet et virvar af excel-ark med en standardiseret budget-proces, hvor kvalitetssikring og overblik har løftet selve processen og sikret forbedrede standarder"

Henrik Jørgensen, CFO hos Toyota

fakta om
adaptive
insights

 1. En af kun fire leaders i Gartners Magiske Kvadrant 2016
 2. Global leder på cloud-baseret CPM
 3. #1 i bedste kundetilfredshed i Gartners Magiske Kvadrant 2016
 4. Flere end 3.000 kunder globalt, inden for alle brancher
 5. Multinationale kunder i Danmark, herunder Toyota

kom hurtigt i gang

Med Adaptive Insights er vejen kort fra tanke til handling. Ofte kan det nye budgetværktøj være i luften på blot få uger - baseret på best practice-skabeloner og en teknologi, der stiller minimale krav til jeres it-afdeling.

Løsningen er Cloud-baseret, så I skal ikke først investere i både hardware og software. Alle brugere kan tilgå budgetværktøjet, hvis de blot har adgang til en browser. Dette gælder også på tværs af afdelinger eller geografi. Den gode implementering har sikret Adaptive Insights 'easiest to use and deploy BI og CPM suite' i Gartner Report om CPM 2015, og din virksomhed vælger kun de applikationer fra Adaptive Insights, som giver mening i forretningen.

hent gratis guide:
4 trin til rullende budgettering
uden de 4 klassiske fejl

Download guiden og læs, hvordan du:

 • Finder de bedste argumenter for at få gjort op med årsbudgettet
 • Identificerer de rigtige drivere
 • Undgår at begå de 4 klassiske fejl i budgetteringsprocessen

Vil du vide mere?
René Lyngs Houmøller
Consultant
+45 61 95 66 50
reh@inspari.dk

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere