alteryx 


Alteryx er et ETL tool skabt til datadriblere og analytikere med behov for at analysere ustrukturerede data. Spring over den manuelle proces med at klargøre data og lad Alteryx gøre arbejdet. Jo hurtigere dine data er klar, desto hurtigere kan du komme i gang med at skabe forretningsværdi!

 

gratis alteryx
demo

 

Ønsker du at prøve alteryx dine egne data? Udfyld blot formularen og få adgang til en prøveversion af alteryx med det samme. 

ud med mavefornemmelsen, 
ind med alteryx

I kender jeres kunder og kan se, hvor meget I har tjent pr. kunde. I kender også jeres pipeline og ved, hvor meget I forventer at sælge til de nye kunder. Men jeres forecast er baseret på mange års erfaring tilsat en stærk mavefornemmelse. Ved at bruge Alteryx kan I erstatte mavefornemmelsen med hardcore statistiske beregninger - uden at have et statistisk geni på holdet. 

Der er også gode nyheder til dig, som allerede har en BI-løsning, men ønsker at udnytte nogle af Alteryx' muligheder. Alteryx kan nemlig integreres med både Tableau, Qlik og Power BI

  • Træk data fra alle kilder - udnyt datakilder, som ikke naturligt ligger i jeres data warehouse.

  • Lav ad hoc analyser - vent ikke på, at dine data bliver klar, træk dem ind i Alteryx og gør det selv.

  • Lav komplekse analyser - udnyt den stærke regnekraft i Alteryx og kast dig ud i statistikker, forudsigelser og analyser med mange dimensioner samt integrer med R (statistikprogram).

  • Alteryx & datavisualisering - klargør din data med Alteryx og få det bedste ud af dine data med dit favorit datavisualiseringstool

alteryx gør
komplekse analyser simple


Med Alteryx som tool behøver du ikke vente på, at IT lægger dine data klar til analyse. Alteryx læser utallige dokumenttyper og kilder, muliggør datarensning og løser opgaven for dig.

De intuitive drag n’ drop funktioner gør, at du uden videre kan klargøre dine data og udnytte dem ved at foretage komplicerede beregninger, forudsige mønstre, dykke endnu dybere ned i dine tal og til sidst videregive findings til dine kolleger - sammen kan I skabe ægte forretningsværdi her og nu.

hent gratis guide
4 trin til sikkert valg
af front-end-tool


Download guiden og læs mere om:

  • Vigtige krav du skal stille til din front-end
  • En effektiv måde til at vurdere potentielle BI-værktøjer
  • Hvordan alle brugeres behov bliver dækket
Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere