datarobot
automated
machine learning


DataRobot er en platform til automatiseret machine learning. Hvad enten din organisation vil kickstarte transformation mod at blive drevet af machine learning eller accelerere brugen af machine learning, kan DataRobot gøre en forskel. 

Har du data scientists blandt dine kolleger? Svaret er med stor sandsynlighed nej, og det er helt almindeligt. Med DataRobot kan du og dine kolleger udnytte kombinationen af data, nysgerrighed og forretningsviden og skabe de resultater, som før krævede ganske særlige kompetencer.

Hvis du selv arbejder som data scientist eller har kolleger med titlen, kan DataRobot gøre jer i stand til at få endnu flere datamodeller ud og leve i organisationen. DataRobot muliggør brugen af de meget komplekse modeller, som hverdagen ellers ikke altid tillader.

datarobot demokratiserer
artificial intelligence & machine learning

Den klassiske data scientist har det hele: indgående forretningsviden, erfaring i at programmere og højtuddannet inden for matematik og statistik. For mange virksomheder er af de største flaskehalse for at blive drevet af machine learning, at de netop mangler data scientists med ”hele pakken”, eller at de nuværende data scientists har behov for et værktøj, som kan øge produktiviteten, så også de komplekse modeller ser dagens lys.

DataRobot er derfor sat i verden for at give artificial intelligence- og machine learning-muligheder til endnu flere medarbejdere. I stedet for en enkelt eller to data scientists kan hele styrken af analytikere nu få tilføjet yderligere kompetencer – uden at skulle kunne programmere eller kode. Uanset om du vil forudsige churn på dine kunder, eller hvornår du skal skifte en bestemt reservedel, kan DataRobot hjælpe dig. Alt du skal bruge er data og din forretningsforståelse, og så vælger DataRobot den algoritme, som bringer dig i mål.

hent gratis guide og tjekliste
til ai og machine learning-projekter

Du vil gerne i gang med AI og machine learning, men hvor skal du starte? I denne guide får du 5 enkle trin til at gå fra planlægning af projekter til udrulning på tværs af organisation. 

 • Inspiration fra andre, som er godt i gang med de nye teknologier
 • Viden om, hvordan du gearer din organisation til nye tider
 • Den værdifulde tjekliste til at identificere problemer, der er værd at løse

datarobot til
hele organisationen

Med DataRobot får du uanede muligheder for at bruge machine learning i mange forskellige afdelinger – også i afdelinger, som du måske ikke havde overvejet. 

salg

 • Prioritering af leads – hvem skal du ringe til først?
 • Forecast af efterspørgsel

 

HR

 • Screening af resumeer
 • Churn på medarbejdere

risikostyring

 • Kredit risici
 • Fraud detection

logistik

 • Analyser af omkostninger
 • Produkters livscyklus

marketing

 • Segmentering af kunder og produkter
 • Produktmix – bedste produktmix for at reducere churn

4 stærke
fordele ved

datarobot


 

 • Nøjagtighed
  Du får automatisering, hastighed og kvalitet i ét værktøj. Indbygget i DataRobot er millioner af algoritmer, processer for databehandling og forskellige parametre, som hjælper dig frem til den bedst-egnede machine learning-model. Alle modeller er unikke og tilpasset netop dit datasæt og det, som du ønsker at forudsige.

 • Hastighed
  Ekstremt store eller komplekse datasæt? Det klarer DataRobot! Den stærke motor i DataRobot kan levere top-hastighed til hundredvis – endda tusindvis – af servere, så du kan undersøge, bygge og tune machine learning-modeller. Det arbejde, som før tog flere måneder, kan du nu lave på få timer.

 • Brugervenlighed
  Det intuitive interface med drag-and-drop gør det nemt at bruge, hvad enten du vil have DataRobot til at gøre alt ML-arbejdet, eller du vil teste din egen machine learning-model. Du får indbyggede visualiseringer, som giver nye, dybe indsigter og en helt ny forståelse af din forretning.

 • Økosystem 
  Verdenen af machine learning er i konstant forandring et tempo, som er svært at følge med i. DataRobot er altid opdateret med de nyeste algoritmer, værktøjer og kilder, så hele økosystemer er altid tilgængeligt for dig som bruger – og beregninger, som du måske aldrig har brugt, men som viser sig at blive vigtige i din hverdag.

sådan skaber du
værdi med
machine
learning


 

Machine learning - churn analysis 08. juni 2017

Du vil gerne ha’ et heads up, hvis din kunde er på vej til at skifte leverandør. Men kunden griber desværre ikke telefonen og advarer, hvis samarbejdet er på vej til at slutte. Læs videre, hvis du vil vide, hvordan machine learning kan gøre en forskel på bundlinjen i din virksomhed.inspari er din
datarobot partner

I Inspari har vi stærke kompetencer i AI og machine learning, og vi er vant til at assistere organisationer med at bringe nye teknologier og værktøjer i spil. Du kan læse mere i vores cases.

Udlev ambitionerne med AI & machine learning 
Uanset det nuværende niveau for brugen af AI og machine learning i din organisation, kan vores konsulenter fungere som sparringspartner for fx AI-styregruppen eller stå for hele processen fra behovsafdækning og valg af værktøj til implementering og user adoption. 

Hvis du vil tale AI og machine learning, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er klar til at hjælpe din organisation godt i gang med de moderne teknologier, som bringer dig foran konkurrenterne. 

 

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere