microsoft
SQL

 

Microsoft SQL Server er Microsofts business intelligence- og data warehouse-platform, som kan hjælpe dig med at opnå større indsigt i og hurtigere resultater med din virksomheds data.

I platformen ligger en række services, som du kan benytte dig af, og du behøver naturligvis kun at vælge netop de services, som du har behov for. 

 

 

microsoft SQL 
server giver dig:data warehouse platform

Al din virksomheds data et sted. Microsoft SQL Server er bygget til at håndtere selv de største løsninger.

 

integration services

Microsofts ETL-implementering samler og transformerer hurtigt og nemt alle dine kildedata i dit data warehouse.

 

analysis services

Support for multidimensionelle OLAP kuber eller tabluare modeller. Vælg den løsning, der passer til din virksomheds data.

reporting services

Design dine egne rapporter og send dem som pdf eller tilgå dem via en webbrowser.

 

 

master data services

Mulighed for selv at administrere dine nøgledata og opsætte regler for opretholdelse af datakvalitet

 

master data
services

Med Master Data Services kan du håndtére stamdata og datakvalitet. Master Data defineres som virksomhedens nøgledata. SQL Server Master Data Services tilbyder en enkel metode, så du kan administrere forretningens data. Det kunne for eksempel være medarbejdere, konti, produkter mv.

Master Data Services kan samtidig sikre, at virksomhedens data opretholder kvaliteten. Servicen bliver ofte benyttet ved implementering af Integrations Services, når data fra forskellige kilder skal samles og datakvaliteten skal opretholdes.

microsoft analytics
platform system

Med Microsoft Analytics Platform System (tidligere kaldet Parallel Data Warehouse (PDW)) kan du håndtere store datamængder. Løsningen er en næste-generations platform bygget til at køre din dataanalyse hurtigt og at skalere storage fra et par terabytes til over 6 petabyte.

MAPS sendes til dit datacenter som en enhed med hardware og software pre-installeret og præ-konfigureret til maksimal ydeevne. MAPS er ikke kun hurtig og skalerbar, det er også designet med høj redundans og høj tilgængelighed, hvilket gør det til en pålidelig platform, som du kan stole på til dine mest forretningskritiske data.

microsoft 
reporting services

Reporting Services gør det muligt at designe, tilpasse, styre og levere faste rapporter med information fra forskellige datakilder. Det kan være papirbaserede rapporter, pdf-rapporter, interaktive rapporter, webbaserede rapporter, indlejrede rapporter eller ad hoc-rapporter. Reporting Services kræver ikke separat licens, da Reporting Services er en del af Microsoft SQL Server.

  • Når du skal distribuere rapporter via web eller e-mail til mange brugere.
  • Når du skal lave operationelle rapporter/lister.
  • Når du skal kunne abonnere på rapporter.
  • Når du skal massedistribuere via e-mail.

microsoft integration
services

Microsoft SQL Server Integration Services er værktøjet, der bruges til ETL-processen. Løsningen er et vigtigt værktøj, når data skal kopieres og transformeres fra virksomhedens kildesystemer til Data Warehouses og Data Marter.

ntegration Services gør det muligt at hente data fra økonomisystemer såvel som Excel-filer mv. og dermed sikre, at dine data er til rådighed når og hvor du behøver dem.

microsoft analysis
services

Microsoft Analysis Services er en stærk motor til at designe og opbygge multidimensionelle OLAP-kuber, avancerede dataanalyser og KPI'er til dashboards og scorecards.

Fordelen ved at bruge en kube er, at den består af dimensioner, hierarkier og nøgletal og ikke af tabeller og felter som i en traditionel database. Det giver en lynhurtig, forretningsorienteret informationsmodel, der indeholder én version af sandheden, og som alle i forretningen vil kunne anvende til at få indsigt i data med. Kuber kan bruges med mange forskellige BI front-end-værktøjer, fx Excel, Tableau, Power BI og Reporting Services.

vælg inspari
som SQL partner

Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder og systemer til at håndtere forskellige typer af databaser. Hos Inspari er vi specialister i både generel anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af både mindre og meget store data warehouses. Vi er også specialister i at designe og implementere kuber til forskellige formål.

Kontakt Inspari for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i gang med Microsoft SQL Server. 

Ja tak, kontakt mig gerne

hent gratis guide:
undgå de typiske 
SQL-brølere

Du bliver klogere på, hvordan du: 

  • undgår kostbare nedbrud og driftsforstyrrelser
  • optimerer jeres servere, så de kører stabilt og holder længere
  • sparer penge ved at udnytte jeres licenser bedre
Privacy