download
microsoft power BI 


Microsoft Power BI er et stærkt self-service værktøj til dataanalyse, visualisering og deling af rapporter og intuitive dashboards. Oplev, hvordan du kan analysere og præsentere dine data hurtigt og enkelt, så dit budskab står tydeligt for din modtager – i første omgang.

Power BI er cloud-baseret og en del af Microsofts produktsuite. Du vil derfor opleve værktøjet som en helt naturlig del af dit eksisterende miljø med stærk integration de produktioner, som i forvejen er en del af din hverdag, fx SQL server, Azure og ikke mindst Excel. 

I Inspari kan vi hjælpe dig med alt fra proof-of-concept til implementering og uddannelse. Vi kunne jo starte med en uforpligtende snak?

 

Download Power BI her

 

download gratis 
power bi demo

 

Vil du prøve på dine egne data? Udfyld blot formularen og få adgang til en prøveversion med det samme. Du er i godt i gang på få minutter - glæd dig!

power BI
spiller sammen
med flere systemer

Power BI kan anvendes sammen med en række systemer. Én af dem er Office 365, der har gjort det endnu lettere for dig at designe dine egne BI-løsninger, dashboards og rapporter. Office 365 har nemlig inkorporeret Power BI som en del af deres løsning. Først og fremmest betyder det, at du i dine modeller kan indlæse data fra blandt andet Excel, SQL databaser, Google Analytics og sociale medier som Twitter og Facebook – helt automatisk. Derudover giver det dig mulighed for at kombinere Power BI med en række andre Microsoft tjenester såsom Dynamics 365, Skype for Business, Yammer, Sharepoint og Azure med flere.

self-service værktøj

Giv dine brugere mulighed for nemt at lave deres egne dashboards eller visualiseringer af virksomhedens data og dele dem med kollegerne.

velkendt brugerflade

Du kommer hurtigt i gang med værktøjet, som har samme brugervenlighed fra Microsofts øvrige produkter - her krydret med interaktive datavisualiseringer, intuitiv filtrering og eksplorativ drill-down i data.

 

mobilitet

Med en app til både Android og iOS kan du let tilgå dashboards og rapporter på tværs af enheder – fra desktop, til tablet og mobil.

på tværs af office-pakken

Power BI taler sammen med resten af MS Office, så du nemt kan hente data fra Excel eller sætte dine visualiseringer ind i PowerPoint.

office 365-integration

Har virksomheden allerede adgang til Office 365 er Power BI en hurtig og nem vej til datavisualisering på tværs af virksomheden.

dataanalyse i skyen

Microsoft Power BI er ægte Cloud BI. Med en platform i skyen behøver organisationen ikke bekymre sig om installation, vedligehold og opgradering.

 

Læs her om bi

fra vores blog
sådan skaber du
værdi med
embedded
Power BI 


 

Embedded Power BI 08. juni 2018

Du opbevarer masser af data, som bare venter på at blive til værdi. Spørgsmålet er, om data er tilgængeligt, eller om det ligger gemt i Excel-ark og it-systemer, som brugerne ikke har adgang til? Med embedded Power BI kan du udstille og dele data både internt og eksternt, og dermed give data til de mennesker, der har behov for det - på en sikker måde. hent webinar
om power BI

Se eller gense vores Power BI webinar on-demand og bliv
endnu bedre til at kommunikere gennem data.

Glæd dig til at høre om:

 • De vigtige bookmarks
 • Storytelling i Power BI
 • Guidede dashboards
 • Synkroniserede slicers på tværs af din rapport

 

værdi af microsoft 
power bi pro
(desktop)


 

 • Få værdifuld indsigt i dine data

  Du vil elske det intuitive drag-and-drop dashboard som er en del af Power BI pro, så du hurtigt kommer i dybden med dine data og får den helt uvurderlige indsigt, som et stærkt værktøj giver. Og vigtigst – du kan selvfølgelig dele dine indsigter med dine kolleger.

 • Analysere og skabe visualiseringer i ét tool

  Du er i gang på få minutter! Glæd dig til at lave personlige dashboards og rapporter som alle kan forstå – og glæd dig over, at det nu er slut med endeløse talrækker og visualiseringer fyldt med overflødig farvelade. Power BI hjælper dig til at skabe netop de visualiseringer, som øger dit beslutningsgrundlag og sikrer, at du træffer de rette beslutninger.

 • Få overblik over din virksomhed

  Hvilken medarbejder performer bedst? Og hvem er dine bedste kunder? Brug Power BI pro og lyt til dine data – så finder du netop de svar, du har behov for for at udnytte din virksomheds potentiale og ikke mindst ressourcer.  

 • Udnytte din nysgerrighed

  Skræddersy dine dashboards og få et præcist overblik over din forretning. Med de stærke visualiseringer får du alle de svar, du har behov for, så du altid har fingeren på pulsen i forhold til status i din virksomhed.

  Læs generelt om BI - Business Intelligence

MS Power BI

fede dashboards & data
i dit yndlingstool

 1. Hurtig adgang til data
  Hvad end dine data ligger i Excel, i skyen eller et andet værktøj, kan du samle al data ét sted. Jo hurtigere du kommer i gang, jo hurtigere får du lavet de analyser, som giver dig indsigt i organisationen. 
 2. Effektiv kommunikation af data
  Gå på opdagelse i dine data og del findings med kolleger. Hurtigt og nemt. Dine dashboards og rapporter altid best practice, så du kan levere resultater hurtigt og effektivt. 
 3. Styrket beslutningskraft
  Efterlad mavefornemmelserne hjemme. Power BI giver dig det nødvendige overblik, så du træffe dine beslutninger på et stærkt, oplyst grundlag. 

Vil du høre mere om dine muligheder, så meld dig til vores kursus via linket herunder. Du kan også læse mere generelt om BI - Business Intelligence her

integrer og forbind 
på tværs af
produkter & datakilder

Med Microsoft Power BI kan du strømline processen med integration af data fra (næsten) alle kilder, fx Microsoft CRM, Excel, HR-løsning, IoT, Google Analytics, Zendesk eller noget helt andet, som bidrager til værdi i din virksomhed. Alle de forskellige datakilder giver dig mulighed for at lave dashboards til fx salg, marketing, finans, support, kundeservice eller en hvilken som helst anden afdeling. De vil elske overblikket over netop deres KPI'er og målpunkter - i realtid. 

Se videoen til højre og få et indblik i, hvordan du kan bruge Microsoft Power BI.

vælg mellem
power bi pro eller 
power bi premium

Vi hører ofte sætningen: ”Jeg snupper bare gratis-versionen, Power BI Free”. Hvis dit formål er ren leg eller demo, kan det også være den rette løsning. Vær opmærksom på, at du med Power BI Free ikke kan dele dit arbejde med andre.

Derfor anbefaler vi altid, at du kigger i retning af enten Power BI Pro eller Power BI Premium. Til langt de fleste små og mellemstore virksomheder dækker Power BI Pro behovet, mens store virksomheder med enterprise-behov målt i antallet af brugere eller krævende analyser med fordel kan kigge mod Power BI Premium.

 

 

Kort fortalt er nogle af forskellene på Power BI Pro og Power BI Premium: 

 • I Premium får du dedikeret hardware, mens Power BI Pro kører (rigtig godt) på shared capacity-princippet. 
 • I Premium kan du nu opdatere programmatisk op til 48 gange, mens du får 8 refresh med Pro 
 • I Premium kan du vælge at publicere til Power BI Report Server, mens du i Pro publicerer til en share cloud-server
 • I Premium kan du gratis distribuere både intern og eksternt, mens Pro kræver, at dine brugere har en Pro licens. Ligeledes er der nogle begrænsninger ved ekstern deling.

derfor skal du
vælge inspari

Hos Inspari har vi stærke kompetencer i Power BI. Gennem vores mange projekter har vi opnået en solid viden om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe med at forankre løsningen i organisationen.

Vi hjælper vores kunder med at træffe det rette valg af front-end-værktøj. Vi er samtidig uafhængige og fører flere konkurrerende produkter, så med 'det rette valg' mener vi netop det front-end-værktøj, som passer til vores kundes behov. For bedst muligt at kunne identificere disse behov har vi skabt Front-end Index. Et værktøj og en metode, som sætter os i stand til at score og evaluere de forskellige muligheder på markedet i forhold til den enkelte kunde.

 • Microsoft Gold Business Intelligence Partner 
 • Microsoft Cloud Business Intelligence Partner of the Year 2016

power BI, powerBI, 365 power BI,
power BI pro, power BI desktop
kært barn har mange navne

Listen over måder at omtale og stave Power BI på er mange. På listen er eksempelvis Power BI, PowerBI, 365 Power BI, Power BI pro og Power BI desktop. Uanset hvordan du omtaler det eller staver det, ændrer det ikke på, at vi har med et stærkt self-service værktøj til dataanalyse, visualisering og deling af rapporter og intuitive dashboards at gøre. Skal vi i Inspari hjælpe dig i gang og være din Power BI partner?

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere