microsoft
power BI 365

Microsoft Power BI er for dig, der ønsker et stærkt self-service værktøj til at skabe intuitive dashboards og visualiseringer, så du kan præsentere dine data på en måde alle kan forstå.

Med toolet identificerer du hurtigt og nemt muligheder og risici og hjælper din virksomhed til forøget vækst. Hver dag. 

 

gratis
demo

 

Ønsker du at prøve Power BI på dine egne data? Udfyld blot formularen og få adgang til en prøveversion af Power BI med det samme. 

self-service BI

Giv dine brugere mulighed for nemt at lave deres egne dashboards eller visualiseringer af virksomhedens data og dele dem med kollegerne.

velkendt brugerflade

I kommer hurtigt i gang med værktøjet, som har samme brugervenlighed fra Microsofts øvrige produkter - her krydret med interaktive datavisualiseringer, intuitiv filtrering og eksplorativ drill-down i data.

 

mobilitet

Med en app til både Android og iOS kan du let tilgå dashboards og rapporter på tværs af enheder – fra desktop, til tablet og mobil.

på tværs af office-pakken

Power BI taler sammen med resten af MS Office, så du nemt kan hente data fra Excel eller sætte dine visualiseringer ind i Power Point.

office 365-integration

Har virksomheden allerede adgang til Office 365 er Power BI en hurtig og nem vej til datavisualisering på tværs af virksomheden.

dataanalyse i skyen

Microsoft Power BI er ægte Cloud BI. Med en platform i skyen behøver organisationen ikke bekymre sig om installation, vedligehold og opgradering.

med microsoft
power BI 365
kan du:

 • Komme i dybden med dine data på helt nye måder

Du kan komme i dybden med dine data gennem drag-and-drop dashboards og særdeles brugervenlige rapporteringsværktøjer, så du også kan vise dine kollegaer, hvor der er muligheder for forbedringer.

 • Analysere og skabe visualiseringer på samme tid og sted

På under fem minutter skaber du personlige dashboards og rapporter med udgangspunkt i relevante data i et sprog og i billeder, som alle kan forstå. Det er slut med endeløse talrækker, og diffuse beslutningsgrundlag, når du kommer i dybden med jeres data.

 • Lade data arbejde for dig

Vil du finde dine allerbedste kunder? Med Power BI 365 kan du nemt finde de potentialer, hvor de bedste muligheder for udvikling af din forretning ligger samt time og tilrettelægge dine indsatser til at nå målet.

 • Stille spørgsmål og få svarene vist på din skærm

Nu kan du undersøge præcis, hvordan din forretning kører, og få svarene præsenteret i visualiseringer, der nemt kan læses af alle i din organisation.

Læs generelt om BI - Business Intelligence

MS Power BI

microsoft power BI 365
hjælper dig med at

 1. Finde dine data
  Uanset om din data ligger i Excel eller et andet værktøj, så kan du samle al data et sted, så du sparer tid på at lede og i stedet kan komme i gang med at analysere.
 2. Skabe dine egne historier
  Dyk ned I din data og skabe værdifulde indsigter til gavn for alle dine kollegaer. Du får værktøjer og viden, så indsigterne kan præsenteres i overskuelige og interaktive rapporter.
 3. Styrke beslutningsprocessen
  Med dine dashboards og rappoter skaber du et overblik og hjælper dermed til, at din virksomhed kan træffe de rigtige beslutninger baseret på andet end mavefornemmelser.

Vil du høre mere om dine muligheder, så meld tid til vores introduktion til MS Power BI 365 via linket herunder. Du kan også læse mere generelt om BI - Business Intelligence her

strømlining af
processen
og integration
af data

Med Microsoft Power BI kan du strømline processen med integration af data fra flere kilder - herunder virksomhedsdatabaser, regneark, rapporter og data-feeds.

Se videoen til højre, og få et indblik i, hvordan du kan bruge Microsoft Power BI.

derfor skal du
vælge inspari

Hos Inspari har vi stærke kompetencer i Power BI. Gennem vores mange projekter har vi opnået en solid viden om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe med at forankre Power BI i organisationen.

Vi hjælper vores kunder med at træffe det rette valg af front-end-værktøj. Vi er samtidig uafhængige og fører flere konkurrerende produkter, så med 'det rette valg' mener vi netop det front-end-værktøj, som passer til vores kundes behov. For bedst muligt at kunne identificere disse behov har vi skabt Front-end Index. Et værktøj og en metode, som sætter os i stand til at score og evaluere de forskellige muligheder på markedet i forhold til den enkelte kunde.

 • Microsoft Gold Business Intelligence Partner 2016
 • Microsoft Cloud Business Intelligence Partner of the Year 2016

hent gratis guide
4 trin til sikkert valg
af front-end-tool


Download guiden og læs mere om:

 • Vigtige krav du skal stille til din front-end
 • En effektiv måde til at vurdere potentielle BI-værktøjer
 • Hvordan alle brugeres behov bliver dækket