frihed til
self-service
med qlik sense

Qlik Sense er et stærkt self-service værktøj til dig, som har behov for selvstændigt at analysere data og skabe letforståelige visualiseringer - og ikke mindst har et behov for nemt at kunne dele resultaterne med kollegerne. Som tool er Qlik Sense således særligt stærkt til den decentrale organisation med fokus på slutbrugernes muligheder og oplevelse.

Har du behov for sparring på licenser, en produktdemo med fokus på værdi, konkrete udfordringer i din Qlik-løsning, et firmakursus eller support, så tøv ikke med at kontakte os. Vores store Qlik-team står klar til at hjælpe dig.

 

gratis
qlik sense demo

 

Vil du prøve Qlik Sense på dine egne data? Udfyld blot formularen og få adgang til en prøveversion af Qlik Sense med det samme. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

self-service BI

Som bruger får du mere magt. Du kan skabe fleksible og interaktive visualiseringer baseret på din egen intuition eller best practice vejledning.

 

 

stærke visualiseringer

Et brugervenligt design samt drag 'n' drop-funktionen gør det nemt og hurtigt for selv BI-nybegyndere at skabe visualiseringer.

responsivitet

Skærmstørrelsen tilpasses det enkelte device. Dermed får du maksimal frihed til at tilgå information, uanset om du anvender pc, tablet eller mobil.

 

data governance

Ét sæt nøgletal til alle i din organisation sikrer, at I kommunikerer én sandhed.

 

 

 

transparens

Let og overskueligt at visualisere udviklingen i analyserne der foretages – således kan du nemt dele de vigtige resultater med dine kollegaer.

 

 

 

 

 

 

embed hvor brugerne er

Uanset om det er et intranet eller en eksternrettet kundeportal kan du embedde Qlik Sense, der hvor jeres brugere er i forvejen. Genanvend datamodeller eller skab dem on-the-fly ved brug af de mange API’er.

 

 

 

 

 

 

 

qlik sense er
intuitivt BI software 

Med Qlik Sense får du adgang til at lave dine egne analyser baseret på centrale, validerede data. Det sikrer en effektiv vidensskabelse og -deling i organisationen. Som en ekstra bonus bliver it-afdelingen ikke en unødvendig flaskehals, fordi du behøver ikke længere vente på nye tal. Med andre ord bliver det hurtigere at træffe beslutninger på baggrund af de rigtige tal.

  • Få adgang til at lave dine egne analyser baseret på centrale, validerede data.

  • Opnå effektiv vidensskabelse -og deling i organisationen.

  • Viden til at træffe hurtigere beslutninger

synergieffekter med
qlik platformen 

Qlik Sense er et selvstændigt produkt i den store Qlik platform, som giver din organisation de bedste betingelser for at blive en datadrevet organisation – alt sammen baseret på den stærke, associative motor, som Qlik er kendt for. Her får du et lille indblik i, hvad Qlik som platform kan give dig.

Qlik DataMarket
Qlik DataMarket er din mulighed for integration af data fra et væld af forskellige kilder. Helt grundlæggende er DataMarket en Cloud-service og fungerer som en datahub eller et katalog af datakilder. Når du finder de ønskede data, kan du sætte dem direkte ind i din datamodel. Det kunne fx være aktier, valutakurser eller Sociale Medier. Det er hurtigt og nemt at implementere.

Qlik GeoAnalytics
Behov for at visualisere geografisk? Brug Qlik GeoAnalytics. Massser af forskellige geografiske udregninger, fx distance eller rejsetid og brug dette aktivt i analyser og rapportering. Du vælger selv, om du ønsker det som en cloud-service eller i din egen Qlik-løsning. Uanset dit valg, så vil du blive imponeret over de flotte, geografiske visualiseringer.

 Qlik Sense & QlikView
Datamodellen og scripting mulighederne er de samme i QlikView og QlikSense - derfor kan en datamodel fra QlikView loades direkte ind i Sense. Det gælder også allerede oprettede qvd-filer. Ved at udvide BI-værktøjsporteføljen i QlikView med Qlik Sense kan man tilbyde self-service brugersegmentet et målrettet værktøj med mulighed for at genbruge meget af det allerede udførte arbejde.

Qlik NPrinting 
Mange virksomheder har stadig et behov for at dele den helt klassiske A4 rapport – enten automatiseret eller på forespørgsel. Her er NPrinting svaret. Del dine dashboards i en printervenlig version eller brug graferne fra Qlik direkte ind i Word, Excel eller PowerPoint. Med NPrinting får du endnu større glæde af de mange flotte visualiseringer i Qlik Sense. 

Qlik Analytics Platform (QAP)
Udvikl, udvid og indlejr visual analytics in dine apps og portaler eller hvor end du har behovet. Naturligvis med øje for governanace og med fuld sikkerhed. QAP skabt til deling både internt og eksternt, fx til deling af analytics i organisationer eller ud mod kunder. I bund og grund er QAP en Qlik Sense Enterprise – bare uden self-service interface, governed libraries og storytelling. Det er stærkt til mashups, så du kan samle data fra forskellige kilder og visualisere ved hjælp af Qlik Analytics Platform.

vælg inspari som
qlik sense partner
i danmark 

Hos Inspari kan vi designe netop den Qlik-løsning, som din virksomhed har behov for. Vi elsker Qlik Sense, fordi softwaren giver os frie rammer til at kommunikere stærke, rene budskaber til gavn for vores kunder.

  • Qlik Partner of the Year Denmark 2011
  • Qlik Partner of the Year Denmark 2014
  • Eneste danske Qlik Elite Solution Provider 2017
  • Best Reseller Partner - Denmark 2017

Vi sørger for, at I får det maksimale ud af alle datakilder og ikke mindst data warehouse. Løsningen er let at udrulle til mange brugere på tværs af afdelinger og lande. Samtidig kan vi implementere Qlik ovenpå eksisterende BI og dermed gøre løsningen til en stærk medspiller i forhold til eksisterende løsninger, inklusive traditionel BI-software som Cognos, Hyperion og Business Objects.


kurser i qlik og
datavisualisering

Som din 360° BI partner kommer vi hele vejen rundt om Qlik Sense. Derfor tilbyder vi også kurser i Qlik Sense. En super flot og velsmurt Qlik-løsning bliver først en ægte succes, når brugerne tager løsningen til sig og bruger den aktivt. Vi anbefaler derfor altid et kursus i Qlik Sense til alle, der skal være i berøring med Qlik Sense - selvfølgelig med forskelligt fokus alt afhængigt af behov og brugertype. Vi kan skræddersy netop det kursus, som din organisation har behov for - hvad enten det er træning i små eller større grupper samt om det skal være hos jer eller hos os. Kontakt os for at høre om Qlik Sense kursus

Samtidig tilbyder vi kursus i datavisualisering, så du kan få et brush up på best practice datavisualisering. Kurset er uafhængigt at tool og fokuserer på datavisualisering som disciplin. Læs mere om kursus i datavisualisering.

Inspari Qlik Sense laptop

hent gratis guide
4 trin til sikkert valg
af front-end-tool


Download guiden og læs mere om:

  • Vigtige krav du skal stille til din front-end
  • En effektiv måde til at vurdere potentielle BI-værktøjer
  • Hvordan alle brugeres behov bliver dækket

click, qlick, quick, qlik
et bi tool med mange navne

Vi ved det godt, Qlik ved det godt og Google Analytics bekræfter det. Listen over måder at stave Qlik på er lang, når nogen søger efter et af markedets stærkeste tools. På listen er fx Qlick Sense, QlickView, Quick Sense, QlikSense, QuickView, Click bi tool, Click view, Clickview, osv. Uanset hvordan du staver navnet, så får du et fedt tool til datavisualisering og analyse. Og i Inspari vil vi elske at være din 360° Qlik partner.

 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere