qlikview

QlikView er et markedsledende BI-værktøj, som giver dig lynhurtig adgang til dine data. Væk med statiske rapporter og ind med overskuelige dashboards og analyser, samarbejde på tværs af virksomheden og let adgang til selv at udvælge og analysere data.

Vi hjælper din organisation godt i gang med QlikView og gør jer i stand til at udnytte de mange muligheder i løsningen. 

gratis
demo

 

Ønsker du at prøve qlik view på dine egne data? Udfyld blot formularen og få adgang til en prøveversion af qlik view med det samme. 

guided analysis

Simpel analysevej fra det store, forkromede overblik og ned til den enkelte detalje.

app-tilgang 

Lige så intuitivt og enkelt at bruge analyser i QlikView som at bruge sin mobil. Glem alt om manualer og krævende kurser.

 

mobilitet 

Designet til alle operativsystemer, så du kan bruge netop den enhed, som du arbejder bedst med.

in-memory-teknologi 

Lynhurtige svartider på selv meget store datamængder, også Big Data. Vend, drej og opdel data, så det passer præcist til dine ønsker.

 

stærk søgefunktion

Søg og arbejd med netop de data, som du har behov for. Ikke andet.

 

verdensklasse dashboards 

Gør dine budskaber helt skarpe med datavisualisering.

 

 

 

qlikview giver dig
lynhurtig adgang
til dine data

 

  1. Overskuelige dashboards og analyser
  2. Samarbejde på tværs af virksomheden
  3. Let adgang til selv at udvælge og analysere data

 

 

 

frihed til selv at besvare 
næste spørgsmål

Uden QlikView vil den ene rapport hurtigt overtage den næste. Med QlikView er du fri til selv at besvare dit næste spørgsmål og analysere videre på dine data, i stedet for at skulle tilbage til it-afdelingen for at efterspørge en ny rapport.

Uanset brugerniveau, så har du det mest intuitive og brugervenlige BI-værktøj ved hånden. Med få klik får du netop det overblik, som du har behov for. Det betyder, at du øger din effektivitet og kan træffe gode, solide beslutninger baseret på fakta i stedet for følelser. 

Helt uden at være superbruger kan du fx skabe flotte modeller og stærke analyser på baggrund af store mængder data. Som superbruger har du yderligere mulighed for selv at tilføje data fra mange forskellige kilder fx Excel, ERP-system eller data warehouse til dine modeller og analyse.

effektivt samarbejde 
på tværs

QlikView har et stærkt fokus på samarbejde og deling på tværs af organisationen. Det betyder, at du kan arbejde sammen med dine kollegaer simultant, uanset hvor I befinder jer. Det indbyder til nye sparingsmuligheder på tværs af afdelinger og lande.

Når du tilgår QlikView via web, kan du benytte en hvilken som helst enhed. Samtidig kan du designe dine dashboards, så de passer til linjen i virksomhedens corporate identity og dermed sikre ensartethed på tværs af landegrænser.

I Inspari har vi stor erfaring med, hvordan de mange muligheder for samarbejde i QlikView forankres. Spørg vores forretningskonsulenter, hvis I overvejer at tage nye dele af QlikView i brug. 

visualiserings-
eksperter

Hos Inspari har vi stærke kompetencer i QlikView.

  • Qlik Partner of the year, Danmark 2011
  • Qlik Partner of the year, Danmark 2014
  • Eneste danske Qlik Elite Solution Provider 2017
  • Best Reseller Partner - Denmark 2017

Vores konsulenter har stor erfaring, og flere af dem er certificerede Qlik udviklere. Hos Inspari får du ikke blot en teknisk løsning, når du vælger QlikView. Du får også konsulenters tekniske kompetencer og forretningsmæssige forståelse. Dermed bliver jeres løsning tilpasset jeres forretningsmæssige behov, så det skaber mest mulig værdi. 

derfor skal du 
vælge inspari

Vi hjælper vores kunder med at træffe det rette valg af front-end-værktøj.

Vi er uafhængige og fører flere konkurrerende produkter, så med 'det rette valg' mener vi netop det front-end-værktøj, som passer til vores kundes behov. For bedst muligt at kunne identificere disse behov har vi skabt Front-end Index. Et værktøj og en metode, som sætter os i stand til at score og evaluere de forskellige muligheder på markedet i forhold til den enkelte kunde.

Vi sørger for, at I får det maksimale ud af alle datakilder og ikke mindst data warehouse. Løsningen er let at udrulle til mange brugere på tværs af afdelinger og lande. Samtidig kan vi implementere QlikView oven på eksisterende BI og dermed gøre løsningen til en stærk medspiller i forhold til eksisterende løsninger, inklusive traditionel BI-software som Cognos, Hyperion og Business Objects.best practice
dashboards
giver overblik
og indsigt

 

Få inspiration til, hvordan du kan give brugerne overblik og indsigt i data ved hjælp af de rigtige graftyper og visuelle virkemidler.

 

hent gratis guide
sådan laver du
god datavisualisering

Hent guiden og bliv klogere på: 

  • vores guidelines, så du altid vælger rigtigt blandt grafer og diagrammer
  • hvorfor lagkager og speedometre er no-go
  • konkrete tips og tricks til god datavisualisering
Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere