få overblikket
ét sted

med et salgs dashboard får du alle dine data ét sted. Vi har udarbejdet en standard, hvor du kan se dine data fra alle dine relevante salgs kanaler. Du vil derfor altid have adgang til salgspipelinen, hvor du kan se data'en live og ændre i dine visualiseringer efter behov. Det er slut med at springe mellem CRM, Excel, LinkedIn Sales Navigator, etc.

 

"jeg havde meget administrativt arbejde og lidt overblik over performance"

Anders Røllin, Sales director, Inspari

Citatet er desværre gældende for rigtigt mange salgsdirektøre og salgsledere. Der er flere og flere salgsafdelinger som drukner i administrativt arbejde.

Hos Inspari er vi datadrevne og det gælder også vores egen salgsafdeling. Før vi fik udarbejdet salgsdashboardet havde vi samme udfordring. Med dashboardet får du adgang til data fra:

 • CRM
 • CMS
 • Lister fra Excel
 • LinkedIn Sales Navigator m.fl.

Vi sørger for, at I får det maksimale ud af alle datakilder og ikke mindst data warehouset. Løsningen er let at udrulle til mange brugere i jeres salgsafdelinger. Herved kan alle følge med i udviklingen i salgspipelinen, hvem der har ansvaret for hvad og herigennem vil I opnå mere lean salgsprocesser.

salgs tools

for at komme i gang, skal du beslutte, hvilket software tool du skal bruge. Vi rådgiver meget gerne omkring, hvilket tool, som passer bedst til jeres organisations behov. Nedenfor har vi listet 3 muligheder. Du er meget velkommen til at downloade en trial. Du kan bare lege løs, da det er gratis. God fornøjelse.

frihed til self-service med qlik sense

lav verdensklasse BI & datavisualisering

visualisering & analytics med microsoft power BI

self-service BI

Som bruger får du mere magt. Du kan skabe fleksible og interaktive visualiseringer baseret på din egen intuition eller best practice vejledning.

 

 

stærke visualiseringer

Et brugervenligt design samt drag 'n' drop-funktionen gør det nemt og hurtigt for selv BI-nybegyndere at skabe visualiseringer.

responsivitet

Skærmstørrelsen tilpasses det enkelte device. Dermed får du maksimal frihed til at tilgå information, uanset om du anvender pc, tablet eller mobil.

 

data governance

Ét sæt nøgletal til alle i din organisation sikrer, at I kommunikerer én sandhed.

 

 

 

transparens

Let og overskueligt at visualisere udviklingen i analyserne der foretages – således kan du nemt dele de vigtige resultater med dine kollegaer.

 

 

 

 

 

 

embed hvor brugerne er

Uanset om det er et intranet eller en eksternrettet kundeportal kan du embedde Qlik Sense, der hvor jeres brugere er i forvejen. Genanvend datamodeller eller skab dem on-the-fly ved brug af de mange API’er.

 

 

 

 

 

 

 


kender du disse

udfordringer?

Din chef beder dig om at afrapportere på dele fra din pipeline og du bruger derfor meget tid på:

 • at finde data
 • at visualisere data
 • at flytte data ml. systemer
 • at få et entydigt billede
 • at skabe indsigter 

Udfordringerne gør, at vi ikke har et entydigt billede af, hvor langt en kunde er i salgsprocessen. Hvilket igen betyder, at vi har lidt kendskab til, hvem der skal gøre hvad. Dette gør at arbejdsprocesserne blive lange og pludselig bruger du tiden på møder fremfor værdiskabende salg.

Power BI business intelligence marketing dashboard


mangler du tid

i afdelingen?

Et business intelligence salgsdashboard fra Inspari kan hjælpe dig med et overblik over kvantificer- og kvalificer bare mål.

Disse mål kan vi bruge til at sammenholde i hvor høj grad vi opfylder vores strategiske og operationelle mål.

Målene skal være en afspejling af virsomhedens strategi. Herved får I overblik over:

 • pipeline styring- budget kontra pipeline
 • hvem vi tjener penge på - potentiale
 • indsats områder
 • performance på tværvs af sælgere

Som en afledt effekt af ovenstående punkter får I redskaberne til at rette og korrigere indsatser, så I optimerer salgsindsatserne. Derigennem kan I kortlægge og planlægge ressourcerne, så I investerer i de 'rigtige' kunder. Slutteligt vil det blive eksplicit i afdelingen, hvordan I skaber værdi for kunderne.

hent gratis guide
4 trin til sikkert valg
af front-end-tool


Download guiden og læs mere om:

 • Vigtige krav du skal stille til din front-end
 • En effektiv måde til at vurdere potentielle BI-værktøjer
 • Hvordan alle brugeres behov bliver dækket

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

Privacy