lav verdensklasse BI
& datavisualisering med
tableau software


Tableau er markedets ledende BI tool, som giver dig indsigt i dine data. Uanset om du er analytiker, som udforsker data via Tableau Desktop, eller om I er 10.000 medarbejdere, der bruger webbaseret business intelligence og dashboards med Tableau Server, så kan du og dine kolleger gøre indsigt til værdi for jeres organisation.

I Inspari hjælper vi vores kunder hele vejen rundt om Tableau – og vi kan gøre det samme for din organisation. VI håndterer alt fra licenser og implementering til user adoption og support. Samtidig kan vi sørge for, at Tableau bliver en integreret del af dit eksisterende – eller kommende - BI-miljø.

Uanset om du allerede har Tableau eller i overvejelsesfasen, så står vi klar til at udfordre, rådgive og supportere dig inden for en verden af data, analyse og visualisering.

 

forretningsindsigt

Gå på opdagelse i dine data og lad Tableau guide dig til at få indsigt og dele resultaterne med resten af organisationen med få klik.

 

høj tilgængelighed

Brug netop den enhed, som du arbejder bedst på - om det er PC eller Mac, iPad eller Android tablets.

intuitivevisuelle værktøjer

Skab selv fantastiske og læsevenlige diagrammer, dashboards, grafer og meget mere. Alt sammen med drag 'n' drop.

ægte self-service BI

Oplev hvordan self-service BI sætter dig fri og lader dig skabe dine egne dashboards.

stærkt samarbejde

Du får gode muligheter for deling av kunnskap, da du med noen få klikk kan dele rapporter med kolleger eller eksterne interessenter.

indbygget best practice

Kommuniker altid dine data visuelt på den bedst mulige måde, så er du sikker på, at dit budskab går klart igennem. 

tableau desktop giver
hurtig indsigt i data 


Glæd dig til at opleve et nemt og intuitivt interface, som giver dig oplevelsen af, at du rører ved dine data og effektivt kan kommunikere ud til både interne og eksterne interessenter ved hjælp af datavisualisering. Når dine data er visualiserede, kan du skabe storytelling ud fra visualiseringerne og gøre den nye viden til ægte forretningsværdi.

Måske sidder du med de seneste salgstal, en kendskabsanalyse eller årets medarbejdertilfredshedsundersøgelse i et stort og uoverskueligt Excel-ark med masser af rækker. Med få klik er dine data klar i Tableau, og så du kan lave stærke visualiseringer i dashboards, hvor du fremhæver de vigtigste tal og KPI'er. Med andre ord gør Tableau dataanalyse og datavisualisering til en leg.

  • Let og intuitiv drag-and-drop brugergrænseflade, som gør det let for dig at arbejde med Tableau.
  • Ingen grænse for størrelsen af de data, som du arbejder med. 
  • Bred vifte af data og databaser som grundlag, fx. Microsoft SQL, SAP BW, Google Analytics, Microsoft OLAP kuber, Big Data kilder samt mange flere.
  • Stort community, som bliver hørt i alt udviklingen hos Tableau.
  • Hurtig download, så du efter få minutter kan være i gang med at bruge løsningen


best practice

dashboards
giver overblik
og indsigt


Tableau giver dig best practice datavisualisering med sin indbyggede viden og stærke palette af visuelle virkemidler. Derfor hjælper Tableau dig altid med at opnå det bedst mulige resultat. 

Hvis du vil have god, grundlæggende viden om datavisualisering som disciplin, kan du hente vores guides til god datavisualisering og ikke mindst kit til datavisualisering. Begge guides er gratis og gør dig helt up-to-date i forhold til visualisering af data. Desuden får du inspiration til, hvordan du kan skabe overblik og indsigt i data ved hjælp af de rigtige graftyper og visuelle virkemidler. 

derfor vil du 
elske tableau

Med Tableau Server kan dine rapporter og dashboards hurtigt deles med resten af din organisation eller eksterne interessenter. Med kun 3 klik kommer dine visualiseringer fra Tableau Desktop til Tableau Server, hvor de hurtigt og nemt kan tilgås fra netop den enhed, som passer dig bedst. Du bliver for alvor engageret, når du oplever, hvordan du på egen hånd kan gå på opdagelse via enhver desktop, tablet eller mobil.

Nye, forbedrede muligheder - suppler statiske rapporter med visuelle, dynamiske dashboards. Dine brugere vil elske det - og elske dig for det.

Slut med at vente på it-afdelingen. Når dashboardet først er lavet én gang, skal data blot opdateres.

Alle kan lære at anvende Tableau.

derfor skal du vælge inspari
som tableau partner

Vi elsker ganske enkelt Tableau og har et stærkt netværk af ambitiøse kunder og kolleger. 

Vores loyale og engagerede kunder bruger os til alt fra best practice rådgivning om visualisering og storytelling til infrastrukturrådgivning om Tableau Server og user adoption i virksomheden. Derudover får vores kunder medlemsskab til Inspari Heroes, Tableau - en erfa-gruppe for engagerede Tableau-brugere, som mødes 4 gange årligt. 

 


Gennem vores mange projekter har vi opnået en solid viden om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe med at forankre Tableau i organisationen. Når du køber løsningen hos Inspari, får du adgang til support af vores dedikerede danske supportere og ikke mindst vores passionerede specialister.

Med andre ord - hvis du overvejer Tableau, så tag Inspari med på råd. 


Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere