inspari hosting 
din proaktive 
partner


Hosting er mere end bare opbevaring af data. I Inspari handler hosting om ansvar, proaktivitet og BI-performance udover det sædvanlige.


Med Inspari Hosting er din BI-applikation i trygge, sikre rammer, der kan skaleres i takt med din organisations behov. På den måde sikrer vi, at performance og økonomi hænger bedst muligt sammen.

Vores mangeårige erfaring med BI har givet os viden om og indsigt i kravene til, hvad det kræver at drive et optimalt miljø. Den viden og erfaring er til gavn for dig og din BI-applikation. 

Klik herunder for at booke en uforpligtende samtale med os og hør om mulighederne.

inspari hosting er 
dit sikre valg 

 

Hos Inspari får du mere end hosting. Du får en erfaren partner, som forstår at gøre et BI-miljø stabilt, sikkert og med overlegen performance. 

 • Vi kender kravene til business intelligence hosting.
 • Du får kundetilpasset Service Level Agreements.
 • Du får løbende optimering af dit miljø med henblik på performance og omkostninger.
 • Du får månedligt overblik over performance og forslag til forbedringer.
 • Du får en løsning baseret på Microsoft Azure – markedets førende Cloud-teknologi, som er GDPR compliant.

 

 

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

2 in 1
single point
of responsibility

 

Mange virksomheder vægter muligheden for single-point-of-responsibility særligt højt, når de skal vælge samarbejdspartner.

Når du vælger både support og hosting i Inspari, vælger du det bedste for både din BI-applikation og dig selv. Så kan vi nemlig både holde proaktivt øje med din BI-applikation samtidig med, at vi kan håndtere eventuelle performance issues uden at skulle vente på adgang til dit servermiljø. Den adgang har vi jo allerede.  

Lige som med Inspari Hosting kan vi med Inspari Support skabe netop den supportaftale, som matcher jeres behov - hvad enten I har behov for support inden for almindelig arbejdstid, afdelinger i forskellige tidszoner eller forretningskritiske applikationer.

3 gode
grunde 
til inspari
hosting

 1. BI-erfaring
  Hver uge kigger vi ind i hjertet af +100 BI-miljøer. Derfor har vi den rette erfaring til
  at sikre stabilitet og optimere performance i dit BI-miljø.

 2. Ansvar
  Vi tager det fulde ansvar for din maksimale oppetid og overlegne performance. Og du får naturligvis en grundig afrapportering om måneden, der er gået.

 3. Proaktivitet
  Vi arbejder proaktivt og sørger for, at dit hosting miljø altid er opdateret. Derfor skal du aldrig tænke på hosting. Det er vores opgave.

vælg hostingmoduler
efter behov

Udgangspunktet for en hostingaftale hos os er, at du frit kan skræddersy efter behov. Hvis du har behov for et komplet miljø med udviklings-, test- og produktionsserver, bygger vi det – hvis du har brug for en mindre løsning, så er det svaret. Vi rådgiver dig efter best practice, og løsningen bliver sammensat, så det matcher dit nuværende behov. Samtidig gør fleksibiliteten i Inspari Hosting, at du løbende kan skalere til at møde dine fremtidige behov.

Du kan også kombinere med din eksisterende løsning, så vi sammen bygger et hybrid set-up, hvor du fx benytter dig af forskellige locations og samtidig har din udviklingsserver hos os.

Vil du høre mere om mulighederne eller have anbefalinger til BI-hosting, så klik herunder for at blive kontaktet.

Inspari Hosting moduler

få mere viden 
om BI hosting 

Size, location og backup?
Mulighederne i Inspari Hosting er uendelige. Spørgsmålene er ofte mange. Brug vores eksperter proaktivt, så du får netop den hosting-løsning, der matcher din organisation. Både i dag og i fremtiden.

Spørg en ekspert

Er cost dit primære fokus?
En af de mange fordele ved Inspari Hosting er, at du kan skalere op og ned løbende. Med Inspari Hosting skal du ikke investere i unødvendigt jern til kælderen, som kun bruges i perioder med spidsbelastning. Samtidig åbner der sig en verden af muligheder, da løsningen er baseret på Microsoft Azure. 

Læs mere om Microsoft Azure


Privacy