inspari datahub
one source of data


Vil du gerne udnytte potentialet i data fra fx Facebook, Dynamic 365 CRM eller Virk endnu bedre i hverdagen? Vil du gerne berige dine analyser og eksisterende systemer med data udefra, men synes det er for besværligt at håndtere selv? Har du brug for at få leveret data fra forskellige datakilder, så data nemt og ubesværet bliver en del af dit beslutningsgrundlag?

Inspari DataHub leverer datasæt fra forskellige kilder samlet ét sted fra og på en ensartet måde. Vi leverer således rådata til dig, i stedet for at du selv skal hive data ud af fx Facebook eller Dynamic 365 CRM. Herefter kan du selv plukke de data, du har behov for, og føre dem ind i dit data warehouse eller der, hvor de giver mening for dig og for din forretning. 

Og ansvaret for at data altid flyder? Det er selvfølgelig vores - 24/7!

Konsulenter

+130 datadrevne
konsulenter

Kunder

+800 data-ambitiøse
kunder

Projekter

+1200 fuldførte
projekter

sådan fungerer inspari
datahub i praksis 


Inspari DataHub er en abonnementsbaseret tjeneste til dig, som vil have data leveret lige til "døren". Du køber selvfølgelig kun adgang til de datakilder, som du har behov for - og din adgang til vores DataHub er baseret på din eksisterende aftale med den enkelte tjeneste. 

 

Lige nu skal du selv sørge for, at data flyder fra alle de eksterne datakilder, som forretningen har behov for i det daglige arbejde. Og selvom systemer i udgangspunktet ikke fejler, så kan det ske for ethvert system, at dataloadet fejler eller der er knas på linjen. I stedet for at du selv står med ansvaret for at få dataflowet rettet til, sørger vi for det. Med et abonnement på Inspari DataHub vil du ofte slet ikke opleve, at en datakilde fejler, fordi det opdager vores overvågning, så vi kan rette til, allerede før du mangler dine data. 

Vi leverer rådata ind i stage-miljøet, hvorefter du – eller din samarbejdspartner - håndterer, hvordan data skal leveres videre ind i jeres systemer, platform eller data warehouse. Inspari DataHub kan levere data med den frekvens, som datakilden kan levere, så hvis kilden kan levere i realtid, kan vi også.

5 hurtige 
om inspari 
datahub 

 1. Hurtig implementering 
  Du er lynhurtigt på Inspari DataHub, da implementeringen er enkel. 

 2. Relevante datakilder 
  Du vælger kun de datakilder, du har brug for. 

 3. Ingen binding
  Du er ikke bundet af dit abonnement og kan altid tænde og slukke efter behov. 

 4. Ensartede data 
  Du får ensartede datakilder og skal derfor kun koncentrere dig om at få værdi ud af kilderne. 

 5. Fuld sikkerhed & support
  Du får både fuld support og 100% sikkerhed omkring dine data.

byg logik ind i dine data
sammen med inspari

Inspari DataHub leverer rådata og ikke forretningslogik. Det er egentlig helt logisk, fordi alle virksomheder har forskellige KPI’er, forskellige måder at håndtere data på og ikke mindst forskellige front-end-tools. Heldigvis har vi et team af specialister og konsulenter, som kan rådgive og implementere netop den forretningslogik, som giver mening for dig og dine kolleger. Inspari DataHub er helt uafhængig af din platform og din front-end, så hvis du har behov for eksterne rådata, er Inspari DataHub relevant for dig.

Nogle virksomheder vil selv håndtere rådata, så hvis du har kompetencerne internt, kan du selvfølgelig stå for data fra Inspari DataHub – det bestemmer du.

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

datakilder
& roadmap 

Inspari DataHub indeholder en række datakilder, som er klar til dig. Samtidig har vi et stærkt roadmap af nye datakilder, som vi netop nu er i gang med at gøre klar til dig og til de andre brugere. Så snart en kilde er tilgængelig i Inspari DataHub, kan du købe adgang til den. Hvis du har specifikke datakilder, som vil gøre en forskel i din hverdag, tager du fat i os til en videre dialog om udviklingen. 

datakilder nu

 • Adaptive Insights 
 • Virk
 • Dynamic 365 CRM
 • Facebook  

roadmap 

 • Snapchat 
 • LinkedIn Ads 
 • Google Analytics 
 • Google Ads

 

data fra virk

Vil du have mulighed for at slå cvr-numre op direkte i dit front-end-værktøj? Vil du have altid-opdaterede data om dine kunder? Med data fra VIRK får du blandt andet løbende informationer om cvr-nummer, branchekode, antal medarbejdere og adresse.   

 

nem adgang til facebook-data

Lige så mange spændende indsigter som Facebook kan levere, lige så svært kan det være i praksis. Med Inspari DataHub får du leveret dine Facebook-data nemt, så du kan berige dine eksisterende systemer med kampagnedata, likes, impressions, clicks, osv. Det giver dig et stærkt indblik i, hvad du skal gøre mere af – og hvad du skal holde igen med.

dit behov? 

Har du en specifik datakilde, som du har behov for? Så kontakt os for at høre mere om vores roadmap - måske er netop din datakilde på vej? 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere